Guest Lorena Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 parca m-am saturat sa cant doar in dus sau la serile de karaoke din cluburi....e timpul pt o treaba mai serioasa ...si cum gaga mi-a luat-o inainte si mi-a spulberat orice gand de a fi "mai tare" decat madonna....well....o sa ma consolez cu o trupa de coveruri rock.... ok,las glumele mele seci deoparte si trec la subiect:sunt din bucuresti si caut membri pt o trupa de coveruri...genul poate varia de la pop/punk-rock ,chestii gen paramore si alte comercialitati de genu pana la mai hard gen guano apes,courtney love,anouk etc....bine in general pot sa ma mulez pe diverse stiluri so asta ramane de stabilit si cu viitorii membrii... contact : lory_marina@yahoo.com have a nice day!
Pit Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Succes! Si nu cred ca vei avea probleme in a-ti gasi repede ceea ce cauti.
apocalipsa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 nu vreau sa te dezamagesc dar iti trebe multa tarie. plus ca e piata suprapopulata de trupe chiar bune.
Guest Lorena Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 (edited) nu vreau sa te dezamagesc dar iti trebe multa tarie. plus ca e piata suprapopulata de trupe chiar bune. hehe,daca ne-am gandi tot timpul ca e piata suprapopulata ne-am lasa cu totii de muzica ca deh,n-avem loc de alte "trupe chiar bune" nuh!? si trupele astea au avut un inceput in care cu siguranta nu s-au gandit ca sunt altele mai bune.din contra.asta te ambitioneaza sa dai ce e mai bun si pe parcurs sa ajungi sa demonstrezi that u can do better than others! totul tine de a nu fi un doar un biban intr-un banc de bibani Edited December 8, 2010 by Lorena
alex_iuga Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 (edited) mai e valabil anuntul? am incercat sa dau de tine insa nu am reusit alex_iuga@yahoo.com sau 0727626733 cam asa sunam www.myspace.com/goodluckjam Edited January 6, 2011 by alex_iuga
Recommended Posts