www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Inregistrare Noua

Alin Rosulescu

Recommended Posts

Salutare,

A trecut ceva timp de cand nu am mai postat o piesa noua pe aici.

Lucrarea urmatoare,

, a fost inregistrata in vara acestui an in home-studio-ul pe care il am eu si in cel al fratelui meu (userul djdeathangel). Deocamdata nu are voce, deoarece nici eu si nici fratele meu nu ne pricepem la versuri.

Scule folosite

- Ibanez S320 (prima inregistrare cu aceasta chitara)

- Digitech DF7

- Line 6 Toneport GX + Pod Farm (simulare amp si cab)

- E-Mu X-board 49

In rest, computer (Superior Drummer, Spectrasonics Omnisphere, Trilogy si Nexus) si imaginatie (partea de inceput e facuta folosind o baza de date cu sunete de la Sony pt editari video).

Sper sa va placa... Oricum, astept feed-back din partea voastra.

Piesa e interesanta dar mie nu imi place ce se vede in videoclip.

Preferam sa vad persoana cantand la chitara decat niste poze care plutesc intr-o miscare browniana pe ecran.

Chiar daca studioul nu e rau un om care canta la chitara e mai interesant.

Si mie mi-ar fi placut sa fie ceva mai interesant in background, dar nu posed o camera video de care sa ma ajut.

As fi urcat piesa doar mp3 aici pe forum, dar limitarea de 2 mb nu imi permite fara sa alterez rau calitatea sunetului.

a...toate mixajele sunt facute pe boxe normale (Creative 5.1 lasate la 2.1), n-am avut niciunul fonduri de monitoare de studio. Preset-ul de tobe din Superior Drummer e custom made. Fiecare linie de armonie (L-R) e pusa de 3 ori, cu EQ diferit si panoramare diferita pentru a da sunetul cat mai plin.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Foarte misto! Mi-a placut.

Doar de idee, mie personal mi-ar fi placut: clapa de la inceput sa aiba un ton mai deschis; acelasi lucru si la bass, nu stiu exact cum, un ton mai "bright" si probabil putin mai sus ca volum; si solo-ul de chitara, mi-ar fi placut mai sus ca volum, si poate cu putin delay:d ; tobele mi se par genial aranjate.

Bafta in continuare! :respect:

Foarte misto! Mi-a placut.

Doar de idee, mie personal mi-ar fi placut: clapa de la inceput sa aiba un ton mai deschis; acelasi lucru si la bass, nu stiu exact cum, un ton mai "bright" si probabil putin mai sus ca volum; si solo-ul de chitara, mi-ar fi placut mai sus ca volum, si poate cu putin delay:d ; tobele mi se par genial aranjate.

Bafta in continuare! :respect:

Merci mult de aprecieri!

Piesa va intra intr-o "revizie" imediat dupa sarbatori. Basul facut in Trilogy va fi reinregistrat de data aceasta asa cum trebuie. Mi-am luat un Stagg BC300A care suna surprinzator de ok si cu care am tras deja 2 piese (Carol of the Bells care e deja pe forum si inca o piesa pe care o voi posta zilele acestea). De asemenea, solo-ul va fi reinregistrat cu un ton mai agresiv. Nu ai fost primul care a remarcat ca ceva nu e in ordine cu el... :)

• 3 weeks later...

nu-i rau deloc !!!

Salutare,

A trecut ceva timp de cand nu am mai postat o piesa noua pe aici.

Lucrarea urmatoare,

, a fost inregistrata in vara acestui an in home-studio-ul pe care il am eu si in cel al fratelui meu (userul djdeathangel). Deocamdata nu are voce, deoarece nici eu si nici fratele meu nu ne pricepem la versuri.

Scule folosite

- Ibanez S320 (prima inregistrare cu aceasta chitara)

- Digitech DF7

- Line 6 Toneport GX + Pod Farm (simulare amp si cab)

- E-Mu X-board 49

In rest, computer (Superior Drummer, Spectrasonics Omnisphere, Trilogy si Nexus) si imaginatie (partea de inceput e facuta folosind o baza de date cu sunete de la Sony pt editari video).

Sper sa va placa... Oricum, astept feed-back din partea voastra.