www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

leo106

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    M-Ciuc

Other Information

  • Gear
    Ibanez S420, Boss ME-25

leo106's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Salut tuturor. Am rămas dator cu un răspuns legat de căști. După mai multe încercări (Roland, Behringer), am ales Samson SR850 -150 ron, care e funcțional și acum, după un și ceva. Sunt confortabile pe ureche, chiar și după câteva ore (le folosesc și la pc), au un sunet clar, bas frumos, plastic plăcut la atingere. La un volum ridicat, apar ceva distorsiuni, dar nu mă așteptam să exceleze la această categorie. În concluzie, preț/calitate ok. Personal sunt mulțumit de căști. O zi bună să aveți!
  2. Multumesc tuturor pentru implicatie, din pacate vad ca topicul s-a ales cu discutii un pic off-topic, dar asta e - fiecare cu opinia si cunostintele lui. Urmeaza sa ascult cateva dintre Samson, Presonus, Sonysi modele in-ear. Ca optiune AKG, Shure cad din lista, din cauza pretului. O sa revin cu opiniile mele. Multumesc tuturor.
  3. Buna tututor, Sunt pe cale sa-mi achizitionez niste casti, si as dori niste sfatuiri/recomandari pe aceasta tema. Din lipsa de fonduri (amp, boxe) pe moment folosim casti in timpul repetitiilor si am nevoie de ceva mai bun, decat castile mele de pc Semnalul iese din mixer intr-un preamlificator de casti (Behringer HA400) si de acolo fiecare cu castile lui. Bugetul ar fi undeva la 150-170 ron. M-am uitat la modelele Samson SR850, Presonus HD7, Roland RH5, Behringer HPS5000, dar de auzit nu le-am auzit pe nici unul. Care ar fi recomandarile voastre, care dintre caracteristici conteaza mai mult, ce firma imi recomandati (nu neaparat dintre cele enumerate)? Multumesc anticipat.
  4. Mersi de raspunsul rapid. Am inteles. Deci tot ce modific la patchuri trebuie salvat, daca nu, la schimbare revine la setarile de baza. Insemna ca potentiometrele nu au nici o problema Mersi inca o data.
  5. Salut tuturor. Am o nelamurire legat de un Boss ME-25. Nu stiu daca este normala sau nu urmatoarea functionare a procesorului. Daca selectez de exemplu un ton dintre tonurile din memorie (ex. nr 30), modific volumul (75), tonalitatea (60) din potentiometre, dupa care trec pe un alt ton (de ex nr 31) si revin pe cel initial (nr 30) modificarile de volum si tonalitate nu mai au efect. Acest lucru este normal sau am probleme la potentiometre? Daca e normal inseamna ca acele potentiometre nu sunt folosibile doar la un singur ton, ce mi se pare ilogic. Va rog lamuriti-ma cum ar trebui sa functioneze aceste tonuri din memorie. Multumesc anticipat.
  6. MT-2 a ajuns la MrNesteaPeach, topicul se poate inchide. Multumesc pentru gazduire.
  7. Salut. Un Boss MT-2 daca te intereseaza: http://forums.rgc.ro/topic/78836-vand-pedale-boss-mt-2-ns2-acordor-rocktuner/. O zi buna!
  8. Up! Oferta! 1. Pedala Boss MT-2 - pret 175Ron 2. Acordor digital cromatic Warwick Rocktuner T4 - pret 40Ron
  9. Buna, Acordor digital Warwick, folosit foarte putin, in cutie. Detalii: http://forums.rgc.ro...rdor-rocktuner/ http://www.soundcreation.ro/acordoare-tunere-si-metronoame-cid292_2004/warwick-rocktuner-t-4-id7601.html
  10. Update de pret: 1. Pedala Boss MT-2 - pret 200Ron 2. Acordor digital cromatic Warwick Rocktuner T4 - pret 40Ron
  11. Up! NS-2 s-a vandut. Raman la vanzare: 1. Pedala Boss MT-2 - pret 220Ron 2. Acordor digital cromatic Warwick Rocktuner T4 - pret 40Ron Preturi usor negociabile.
  12. Se vand urmatoarele: 1. Pedala Boss MT-2 - pret 220Ron 2. Pedala Boss NS-2 - pret 250Ron 2. Acordor digital cromatic Warwick Rocktuner T4 - pret 40Ron Daca se cumpara tot pachetul pretul scade la 450Ron Toate produsele sunt in stare perfecta de functionare (10/10), estetic doar urme de folosire normala (9/10), mai putin MT-2, care are cauciucul rupt de la surub unde se pune bateria. Cumparate de pe forum, la mine nu au fost folosite numai in casa. Se vand in urma achizitiei unui procesor, care are toate proprietatiile furnizate de produsele de mai sus. Contact: aici, pm, zsenocike@yahoo.com sau 0752-118866. Eugen Up! Preturi usor negociabile!
  13. Buna. Pedale Boss MT-2, NS-2, preturi usor negociabile: http://forums.rgc.ro/topic/78836-vand-pedale-boss-mt-2-ns2-acordor-rocktuner/. Numai bine.
  14. Buna. Am achizitionat recent un Boss ME-25, dar nu am primit dvd-ul, care vine impreuna cu pachetul original. As avea o rugaminte catre posesorii de ME-25, sa faca un image de pe dvd, si sa-l posteze pe un site fileshare, sau orice metoda, care vi se mare mai convinient. Ma intereseaza mai ales colectia de backing tracks, restul de pe dvd (software, driver) pot sa le gasesc si pe net. Multumesc anticipat. Eugen
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.