Guest Manlar Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Ca am intrat in sfarsit pe forum. O sa urc o inregistrare foarte primal cu mien cantand pe un backing track. Habar n-am la ce nivel sunt, asa ca vreau sa aud de la voi. Am probleme mari cu tonul chitarii si configurarea hardware-ului... Cum dau de cap unui Boss GT 8, Nu am gasit cine stie ce info pe youtube. Si unde as putea invata partea asta tehnica? Ultimele 2 luni m-am concentrat pe a invata niste lead, asa ca urmatoarele 2 vor fii petrecuta studiind niste melodii simple. Unde se opreste chitara solo si incepe cea ritmica? Oricum, sunt 2 lucruri diferite, nu? Voi cum v-ati antrenat urechea? Am observat ca folkul merge bine aici. Se pare ca nu a mers uploadul, fisierul e wav si e mare, o sa iau ceva sa-l convertesc maine cel mai probabil. Bine, baieti, ne auzim si toate cele bune! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tase Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightfrets Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Bine ai venit. La GT8 citeste intai manualul cu mare atentie. Daca sunt termeni pe care nu-i intelegi intreaba aici. Dupa aceea vezi pe-aici: http://www.bossgtcentral.com/ Si cred ca mai exista cateva forumuri si liste de discutii generale cu subdiviziune pentru GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest david_stevevai4ever Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Ca am intrat in sfarsit pe forum. O sa urc o inregistrare foarte primal cu mien cantand pe un backing track. Habar n-am la ce nivel sunt, asa ca vreau sa aud de la voi. Am probleme mari cu tonul chitarii si configurarea hardware-ului... Cum dau de cap unui Boss GT 8, Nu am gasit cine stie ce info pe youtube. Si unde as putea invata partea asta tehnica? Ultimele 2 luni m-am concentrat pe a invata niste lead, asa ca urmatoarele 2 vor fii petrecuta studiind niste melodii simple. Unde se opreste chitara solo si incepe cea ritmica? Oricum, sunt 2 lucruri diferite, nu? Voi cum v-ati antrenat urechea? Am observat ca folkul merge bine aici. Se pare ca nu a mers uploadul, fisierul e wav si e mare, o sa iau ceva sa-l convertesc maine cel mai probabil. Bine, baieti, ne auzim si toate cele bune! :-) Am si eu o intrebare cine e "mien"? Glumesc nu te mai grabi cand scri. Asteptam inregistrarile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 daca tot esti asa de bucuros, de ce nu uploadezi piesele alea odata? cat despre lantul de intrebari care l-ai pus tu in topicul asta, vezi ca exista o gramada de topicuri de genu in care iti sunt expicate si exemplificate toate "problemele" care le ai tu Numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts