Septi Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Manutza are deja o chitara noua , din cate imi amintesc eu , so this topic is worthless
karpi Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Manutza are deja o chitara noua , din cate imi amintesc eu , so this topic is worthless Este vorba de reconditionat o chitara vintage nu este interesanta nici o chitara noua ce poate sa ajunga exact ca si aceasta strambata asa ca pe langa experienta interesanta o sa ai competente ptr viitoarele reparatii.
Razvan S. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 (edited) Si daca te referi la verbul "a scrie" ,tin sa te informez ca atunci cand este pus la modul conjunctiv se scrie cu un "i" => sa scri. Ti-am inchis gura,sa vad ce mai spui acum! Ma sparg tot in ras, but however funny it may be Nu,multumesc,am luat examenele la romana cu 10! Suntem in RO, ti-a dat din mila, mai ales tie Edited April 20, 2011 by Razvan S. 1
Slasher Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ok,am gresit,nu-mi dati in cap acum!) Pariez ca in DOOM sunt acceptate ambele forme. Oricum,mersi ca m-ati corectat!;)
Guest ArianeQube Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Tu intrebi daca chitara ta are grif??? Grif = neck = este "coada" aia cu sarme pe ea, pe care pui mana stanga cand canti ca sa faci acorduri si note. Cea mai dumnezeu explicatie =))) )
Neo Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ii multumesc lui "manutza" pt ca a reusit, cu acest topic, sa ma faca sa-mi revin dintr-un inceput de depresie..... chiar aveam nevoie de asta )))
Recommended Posts