stephanutz Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Salut am vazut ca marcile astea si m-ar interesa daca este ceva de capul lor , adica a cantat cineva pe vrun model , nu conteaza m-ar interesa un DIMAVERY LP-520( nu neaparat modelul asta doar in seria lp-urilor ) sau un DIMAVERY spre seria V-urilor . Eu am un squier si am gandeam sa-l vanda dar nush ce sa fac. I-mi pueteti ad un sfat . Va Multumesc
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 nu da squieru din mana pe dimavery-ul de pe gard (si probabil facut dintr-un gard)
stephanutz Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 nu da squieru din mana pe dimavery-ul de pe gard (si probabil facut dintr-un gard) ai avut ocazi s acanti , sau de unde stii , din cate am vazut [e youtube suan destul de bine( dac o fi sunetul ei sau a altei chitari ) oricum multumesc pentru sfat
metalsandman Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 am avut eu. regret enorm faptul ca am dat banii pe chitara aia...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ai avut ocazi s acanti , sau de unde stii , din cate am vazut [e youtube suan destul de bine( dac o fi sunetul ei sau a altei chitari )oricum multumesc pentru sfat 1.pe youtube is procesate TOATE la pretul asta=>ar fi pur si simplu stupid sa crezi ca in 50 de euro poti obtine sunet de gibson sau epiphone,daca tot ii pana acolo 2.am si probat,nu vorbesc macaroane. acuma,treaba ta.
Bogdi Skinny Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 1.pe youtube is procesate TOATE la pretul asta=>ar fi pur si simplu stupid sa crezi ca in 50 de euro poti obtine sunet de gibson sau epiphone,daca tot ii pana acolo2.am si probat,nu vorbesc macaroane. acuma,treaba ta. +1 .... Same here.....totally agreed
stephanutz Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Va multumesc foarte mult ca ma-ti ajutat sa i-au o decize buna . Respect pt toti . Si multumiri RGC
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 mai lucreaza la ortograme,totusi.O zi buna!
Ironside Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 mai lucreaza la ortograme,totusi.O zi buna! lasa, ca nici cu tine nu mi-e rusine. scrii la fel de ordonat. doua zile bune!
Recommended Posts