Guest el_parrot Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Trupa Partizan cauta chitarist cu atitudine corespunzatoare. Pentru detalii sunati la 0722502914
Guest VictorMan Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 As vrea si eu mai multe detalii de bun simt... De unde sunteti, ce stil de muzica cantati, ce varsta aveti, ce componenta aveti etc.
Guest MrHazzard Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 cam sec post.... mai multe detalii, poate un e-mail ceva... asa noi nu stim despre ce e vorba
Doru McBrain Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Sunteti siguri ca n-ati auzit de trupa Partizan? "Fata mea este model"...nu va spune nimic? A cantat si Artanu cu ei.
Guest Rogerul Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 cuiva ii este rusine sau frica de un numar de telefon cumva?
czzy Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Frate, daca's chiar Partizan, Partizan, atunci ce dreq de detalii mai trebe ???
Razvan S. Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Frate, daca's chiar Partizan, Partizan, atunci ce dreq de detalii mai trebe ??? Fix asta ma gandeam eu cand am citit anuntul , cum sa nu auzi de Partizan? Stiu ca atunci cand eram la inceput, incercam sa fac dupa ureche pasaje de chitara din fata mea este model pe acustica cuiva (nici nu aveam chitara).
Guest Sotiris Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Trupa Partizan mai cauta chitarist? Va intreb pentru ca evit sa o deranjez telefonic in prealabil.
Recommended Posts