www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare,

Pentru cei care sunt interesati postez aici o schema de overdrive la care lucrez in acest moment (momentan este in faza de teste). Toate detaliile (schema, PCB-ul, o modelare a raspunsului in frecventa si schema pedalei) sunt in fisierul PDF atasat.

Va stau la dispozitie pentru orice fel de lamuriri.

Cu respect,

Gabriel Tudoran

Analog Sound

PS: Dupa cum puteti vedea, pedala nu are control de ton (daca se doreste se poate adapta unul foarte usor)

NotSoClean_Overdrive.pdf

Edited by AnalogSound
Posted

Salutare,

Tocmai am terminat montajul pe placa de test si pot spune ca sunt incantat de ce a iesit. Un od foarte dinamic (nu intra in categoria greutatilor, este mai mult un od pretabil pentru bluzz sau bluzz rock). Urmatorul pas pentru acest montaj este realizarea unui EQ activ de tip Baxandall. In cursul zilei de astazi o sa pun si un clip audio pentru a va da cu parerea vis a vis de modul in care suna.

Cu respect,

Gabriel Tudoran

Analog Sound

Posted

Asa cum am promis am reusist sa inregistrez si un mic clip cu efectul care este pe placa de test. Lantul a fost: chitara squier strat - NotSoClean Od - head 5w AS - celestion tube 10 - mic - preamp - placa de sunet Audiophille 192 - REAPER

Primele doua masuri sunt clean doar cu sunetul chitarei (pedala pe bypass) cu doza B+M respectiv N+M, restul sunt doar cu pedala in discutie.

Cu respect,

Gabriel Tudoran

Analog Sound

NotSoCleanMP3.mp3