dreamcatcher Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 unde gasesc un arc pt. un tremolo ibanez? edge pro arcurile cred ca sunt standard la mai multe marci.. folosesc corzi de 0.10 si din cauza ca am montat un tremol-no nu mai pot pune cele doua arcuri laterale in "V" ca sa castig tensiune mai mare. asa ca trebuie sa completez cu un arc
eduard.alexandru Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Daca vrei tensiune mare, ia-ti arcuri scurte. Sau vezi daca acel conector dintre arcuri si corp e la distanta maxima fata de bridge.
alexinc Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Daca vrei tensiune mare, ia-ti arcuri scurte. Sau vezi daca acel conector dintre arcuri si corp e la distanta maxima fata de bridge. Dincolo de solutia asta....arcuri scurte, lungi....da' unde gasim? Ma intereseaza si pe mine cel putin un arc. Si da, stiu ca le gasesc pe Thomann sau nu mai stiu pe unde, dar caut eventual un magazin sau un particular in Bucuresti.
eduard.alexandru Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Eu am doar 2 arcuri scurte "asezate in V" si intinse la maxim care tin floyd-ul lipit de corp.Avantajul acestei setari e ca floyd-ul se comporta aproape ca un cordar fix, neavand probleme cu dezacordarea si imbunatatind sustainul. Dezavantajul e ca nu pot trage de floyd, pot doar sa apas.
dreamcatcher Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 asa. deci se gasesc pe la noi pe undeva?
Guest sith Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 asa. deci se gasesc pe la noi pe undeva? Salut, Iti dau eu un arc, e normal. Cu respect, Radu Banu.
Guest sith Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 asa. deci se gasesc pe la noi pe undeva? Salut, Daca vrei arc, da-mi un PM.....eu m-am oferit, acum doar n-o sa te invit si la cina!
darkday Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Salut, Daca vrei arc, da-mi un PM.....eu m-am oferit, acum doar n-o sa te invit si la cina! Am si eu nevoie de 2 arcuri daca ai in plus doresc si eu la stratocaster.
Recommended Posts