www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Profesor Chitara Constanta


Recommended Posts

Cine imi poate recomanda un profesor de chitara in Constanta, care sa se poata descurca cu un elev de 8 ani?

 

Caut pentru o cunostinta, caci tariful de 30 de lei pe ora pe care il percepe un nene din Republica Moldova (profesor bun, se aude) nu prea ii convine. Sunt sanse sa gasesc pe cineva in oras, cu un tarif ceva mai mic?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Cursuri, lectii, meditatii, ore chitara acustica, electrica, bass in Constanta pentru nivelurile incepator/ mediu/ avansat.

 

Stiluri : clasic, folk, pop, rock, jazz, funk, R'N'B.

 

Lectiile cuprind :

 

- familiarizare cu instrumentul, metode de invatare rapida a pieselor pentru incepatori, exercitii pentru formarea barre-ului, folosirea capodastrului, exercitii si tehnici de invatare a notelor pe grif etc.

 

- elemente de teorie muzicala ( citire la prima vedere si scriere partituri, dicteu, solfegiu), notiuni de armonie si orchestratie, tehnici de improvizatie pentru diverse genuri muzicale ( pop/ rock/ jazz/ R’N’B etc.)

 

- modalitati de formare, diverse pattern-uri, exercitii pentru memorare si recunoastere: moduri, acorduri, arpegii, alternate/ economy/ sweep/ hibrid picking, string skipping, fingerstyle, tapping, hammer-on/pull-off, slide-bar, open tuning, diverse modalitati de incalzire, indrumare pentru activitate muzicala, pregatire/ setare/ intretinere chitara sau bass, schimbare corzi diferite sisteme Floyd Rose.

 

- piese reprezentantive si tehnica marilor chitaristi : Al Di Meola, Carlos Santana, Eddie Van Halen, Eric Johnson, Joe Satriani, John Petrucci, Jimmy Hendrix, Jimmy Page, Steve Vai, Steve Morse, Steve Lukather, Stevie Ray Vaughan, Yngwie Malmsteen, si altii.

 

- fiecare elev are o abordare diferita, in functie de nivelul dorit si performantele individuale.

 

- manualele si metodele de pregatire sunt bine structurate fiind diferite si individualizate in functie de stilul dorit , de chitaristul sau trupa preferate.

 

- manualele si metodele folosite sunt la nivel european, sunt predate in scoli de muzica reputate si conservatoare din toata lumea.

 

- la cerere, se poate face o setare de sunet pentru live in functie de stil si instrumente elevului ( pedal-board, procesoare, amplificatoare) pentru obtinerea unui sound specific sau original.

 

- de asemenea, la cererea elevului se pot preda tehnici speciale de chitara, piese ale unor trupe preferate sau a unor chitaristi preferati.

 

 

Despre experienta si activitatea mea artistica, accesati AICI blogul administrat de mine.

 

Modalitate de contact, vizitati ACEASTA pagina.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.