www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SOLAR GATES

Active Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SOLAR GATES

  1. Vand chitara Ibanez RGIR 20 FE BK,stare de functionare excelenta,folosita doar in studio. In link-ul adaugat este un model mai jos,la ora actuala ea costa 3400 lei,este un produs discontinuu.
  2. https://soundcloud.com/stream Scuzele mele....acum am vazut ca nu s-a postat link-ul!!!
  3. Salut Rgc, inca o piesa in lucru!!! https://soundcloud.c...nd-you-are-dead
  4. Am folosit Amplitube 3 pentru chitari iar pentru tobe Superior Drummer. Auditie placuta! https://soundcloud.c...to-nights-dream
  5. Enri Demi.......ma bucur ca iti place! Clapele le-am facut eu in Cubase cu Halion One..le-am pus nota cu nota...si cele de atmosfera si basic +solo. Tobele sunt ez drummer,basul e tot Halion One!! Dka vrei,da un id de mess...si discutam pe indelete.....poate facem o colaborare..!!!
  6. Bogdan2m....de abia astept sa trag piesele in studio....si atunci voi posta tot ep-ul...!! Voi incerca sa bag si voce...sa vedem ce iese!
  7. Bogdan2m.......si mie mi-ar place sa o ascult la o calitate mai buna......!!! Am vorbit cu cineva de la un studio din C-ta si este posibil ca in 2 saptamani de acum incolo sa trag chitarile...,atunci o sa fie calitate superioara fata de ce ai ascultat. Oricum,multumesc de comment......sper sa ia si altcineva exemplul tau!!!
  8. Salutari RGC! 5 minute va rapesc din timp,sa ascultati o noua compozitie! Sper sa va placa,sound-ul cam lasa de dorit......dar eu zic ca merge de o ascultare....2...3 etc..!! Atasez un link spre piesa dar o las si la download aici,dka este cineva interesat sa traga voci pe ea.....!!! https://soundcloud.c...an-the-magician Arthurian-The Magician.mp3
  9. O piesa melodic-metal zic eu,lucrata cu ajutorul lui Shreddage X!!! http://soundcloud.co...antus-mortiis-1 Feedback daca se poate......!Multumesc.
  10. De departe cea mai buna compozitie a ta!!!! Super!
  11. Super tare man!!! Poate facem un jam intr-o zi,gasim noi o sala prin C-ta!! By the way,imi poti trimite si mie backing track-ul?
  12. Salutare! Am incercat o mica improvizatie pe un Backing track al unui tip de pe youtube! Hope you like'it !!! click pe link-ul de mai jos pentru vizionare:
  13. Solar Gates se numeste trupa pe care vreau sa o formez. Exista sala de repetitii,in afara de tobar si vocal restul trebuie sa vina cu instrumentul propriu. Asa ca hai Constanta let's fucki'n rock the metal stage!
  14. UP,oameni buni. Nimeni interesat de acest proiect?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.