www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Websiteuri


Cristian Stefan
 Share

Recommended Posts

Ultimul thread pe care l-am facut a fost sa ma ajutati cu niste voturi , am castigat detajat , va multumesc sunteti o comunitare super.

 

 

Asa ca m-am hotarat sa fac si eu ceva pentru voi , nu neaparat pentru chitaristi si pentru voi , cei pasionati de web , care vrei sa aflati cele mai bune stiri , cele mai bune websiteuri si folositoare.

 

Asa ca am creat pur si simplu acest site (blog):

 

 

http://aflatotcevrei.blogspot.com

 

Momentan este un simplu blog , cu potential destul de mare , doarece 4-5 ani din viata mi-am petrecut afland websiteuri , am salvate la bookmarks peste 200 de websiteuri , care mai de care mai folositor si interestant.

 

 

Cu ce se ocupa acest website?

 

Pai , va dau voua linkuri cu websiteuri interesante , gen:

 

player de music online grauit (legal totul) , strazile din Romania si nu numai fiecare straduta cu fotografie 360 grade din metru in metru , unde poti gasi cele mai bune wallpapere si lista poate continua..

 

 

Nu o sa va para rau , daca aveti timp sa il vizitati sigur va ramane la voi in bookmarks + multe alte siteuri care se gasesc pe el.

Daca aveti facebook , puteti da un like , cum intrati pe website avei in partea dreapta un widget pentru acest lucuri.

 

 

Va multumesc pentru ajutor , si pentru aceasta comunitate foarte buna,

 

 

C.Stefan

Link to comment
Share on other sites

Wow!!!!111!1111one!!eleven!! OMGWTFBBQ on a stick! Ești un geniu!

Tu erai în viațã în jurul dot-com bubble-ului? Atunci mai erau la modã "portaluri" despre orice și nimic. Din pãcate e loc de unul singur și acela s-a dovedit a fi Yahoo!.

Poate te intereseazã:

http://en.wikipedia.org/wiki/Web_portal

http://en.wikipedia.org/wiki/Social_bookmarking

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_socia...okmarking_sites

Link to comment
Share on other sites

Bai da sunteti chiar rechini ... dati omului putin credit ca macar e din timpul lui facut. Asteptati o luna doua sa vedeti inainte sa aruncati cu rahat. Pe bune

 

Ce sa vedem? Nu numai ca este against the forum rules, dar se milogeste pentru trafic pentru un site din secolul trecut in loc sa faca ceva care genereaza trafic prin content propriu. Ma enerveaza crunt chestiile astea pentru ca nu asa trebuie sa functioneze comunitatea online. Trafic obtii facand ceva interesant care sa atraga oameni. In al doilea rand, nu asa trebuie sa functioneze un blog. Internetul e plin de portal-uri ca asta care doar ocupa banda degeaba ca sa obtina un pic de trafic si niste income din google ads.

 

 

Sorry. :)

Edited by Metabog
Link to comment
Share on other sites

1.Eu cosider ca are o relevante , deoarce poate tu nu stiai ca exista un website unde poti asculta muzica gratuita sau altul unde poti vedea seriale teve online si gratuit. Asa ca vin cu ceva nou , niste stiri despre websiteuri interesante , care merita vazute si spuse la prieteni.

2.Nu promovez siteuri gen google.com sau youtube.com de care toti stim , promovez siteuri , repet , interesante si mai putin cunoscute de publicul larg.

3.Multi apreciaza continutul blogului si cosidera ca este ceva bun , care i-a facut sa afle lucuri noi , am ceva abonati la rss si prin facebook , in ciuda faptului ca blogul este de 1-2 saptamani deschis , am mai multi abonati decat m-am asteptat.

4.Nimic la inceput nu aduce un aport imens , adica youtube la inceput era slab , acum uite ce a ajuns. In cei de la google nici nu s-a crezut ca vor face ceva , au spus ca este o poarcarie dar in mai putin de 1 an , deja in dictionarul de limba engleza Oxford a intrat cuvantu “to google” de la a cauta pe portarul web google.

5.Am destulta motivatie in mine ca sa nu ma simt lovit sau sa imi abandonez ceea ce am pornit , asa ca acest feedback , agresiv , arogant , insultator nu imi provoaca nici cea mai mica “durere”.

 

Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Eu cosider ca are o relevante

Doar e "copilul" tãu. Presupun cã dacã nu credeai asta nu fãceai efortul.

promovez siteuri , repet , interesante si mai putin cunoscute de publicul larg

Dupã cine? Ești istoric/analist Internet? Care e procesul prin care consideri cât de interesant și cunoscut e un site?

Multi apreciaza

Câți?

youtube la inceput era slab

Din nou dovedești cã nu știi cu ce se mãnâncã Internetul pentru cã ai dat cel mai prost exemplu posibil. YT a avut o ratã de creștere chiar mai mare decât Myspace. A ajuns practic peste noapte unul dintre cele mai importante situri din istoria Internetului.

Am destulta motivatie in mine

"Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results."

Noi nu spunem cã n-ai intenții lãudabile. Doar cã s-a mai fãcut ce încerci tu sã faci, și cu mai mult cap. Pe scurt, de ce ar trebui sã ne intereseze blog/portalul tãu și nu oricare altul sau un sistem mult mai consistent de social bookmarking precum Reddit?

Link to comment
Share on other sites

Bai da lasati omul in treaba lui, ce tot va bagat asa fara niciun sens aiurea, chiar nu aveti altceva de facut decat sa ii sariti in gat...?

 

De parca va doare pe voi undeva de ce lucra omul...

 

Daca pana acum niciun moderator nu a luat vre-o masura, de ce luati voi ?

 

Eu unul :) ce face omul.

 

P.s. nu va mai dati asa mari ca nu are rost, ca nu voi ati pus coada la pruna...

 

P.s. 2. Nici nu mai intru pe topicul asta ca mi se face greata de commenturile negative pe care le scrieti voi...

 

Penibil ce s-a ajuns cu Romania asta.

Cristian Stefan :lol: pentru ce faci, daca pana acum nu ti-a inchis nici-un moderator topicul, si nu s-a luat de tine, continua :lol:

Edited by DraculVaDomni
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Aveti dreptate , treaba asta nu prea merge , exista google pt asta.

Asa ca m-am reprofilat pe alta treaba care imi place mie : muzica

 

Un design care o sa va placa , minimalist asa:

 

http://bestsounds.tumblr.com/

 

 

O sa pun zi de zi melodii super tari , momentan aveti asa un taste la ce o sa fie , daca fa place am si pe facebook la un search la "make music not war" va apare o pagina si dati like asa primiti si prin facebook cand pun ceva nou pe site. (este pagina care are poza o tipa care linge o chitara)

 

 

Merci pt sfaturi si sper sa va placa ce am facut acum.

 

 

O zi buna!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.