www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

3 Pedale La 150 Ron : Metal Charger , Stereo Flanger Si Un Phaser

Recommended Posts

vand pedala de efect Ibanez metal charger ms10 ... rocktek Phaser phr-01 .... Arion Stereo Flange sfl-1 ... si am si un adaptor ... le vand cu 150 Ron pe toate :) le dau pentru ca mi-am luat un Boss gt-6 :lol: si nu mai am nevoie de ele :lol:

flangeru si phaseru separat le dai?

vand pedala de efect Ibanez metal charger ms10 ... rocktek Phaser phr-01 .... Arion Stereo Flange sfl-1 ... si am si un adaptor ... le vand cu 150 Ron pe toate :) le dau pentru ca mi-am luat un Boss gt-6 :lol: si nu mai am nevoie de ele :)

Is foarte bune procesoarele de la boss.....e destul de ok si Gt6.....eu caut un Gt8.....da sa fac rost de bani first :lol:) si btw bafta la vanzare si iti zic eu ca vei folosi Gt6-le cu placere :) (ca l-am testat....ca si gt8ul si e prea tare...)

Is foarte bune procesoarele de la boss.....e destul de ok si Gt6.....eu caut un Gt8.....da sa fac rost de bani first :)) si btw bafta la vanzare si iti zic eu ca vei folosi Gt6-le cu placere :lol: (ca l-am testat....ca si gt8ul si e prea tare...)

Mersi :lol: . Din ce am inteles , gt-10 e cam slabut :-? . 6-le isi face treaba chiar Ok , mai ales daca e setat cum trebuie .

vand pedala de efect Ibanez metal charger ms10 ... rocktek Phaser phr-01 .... Arion Stereo Flange sfl-1 ... si am si un adaptor ... le vand cu 150 Ron pe toate :) le dau pentru ca mi-am luat un Boss gt-6 :lol: si nu mai am nevoie de ele :lol:

50 lei pe metal charger. Da pm dak e ok

Edited by Razvan S.

Poti sa fii mai explicit te rog cu privire la problema? E functional? poti pune eventual un sample, ceva?

Multumesc!

Ok ! deci chestia e ca nu face contact la mufa de input , deci nu are cum sa se aprinda beculetul rosu de check ... si sa functioneze mai departe ...

Mersi :) . Din ce am inteles , gt-10 e cam slabut :-? . 6-le isi face treaba chiar Ok , mai ales daca e setat cum trebuie .

Nu , nu e slabutz...dar e scump....si diferente intre el si 8 nu sunt mari. In afara de pret , nu prea :lol:). GT10 nou e 2000 de lei....pret care mi se pare cam exagerat. Eu zic ca GT6le ce ti-l iei e mai mult decat ok.

Cat despre setari , normal. FIecare isi face setarile cum vrea si cum ii suna bine. Si cine nu stie intreaba , ca doar pt asta exista acest site....

:):) don't give up!Deci nu erau desprinse numai firele de pe mufa/mufe.Nu ii nici alimentarea?Zi a price,simbolic, totusi...

Ofera tu cat vrei :lol:) si ti-l dau asa . Poate ii faci tu ceva :) . Flangerul si Ibanezul erau in stare perfecta si le-am dat imediat .

Ofera tu cat vrei :lol:) si ti-l dau asa . Poate ii faci tu ceva :) . Flangerul si Ibanezul erau in stare perfecta si le-am dat imediat .

Defapt e foarte posibil sa mearga pe adaptor :-? chiar nu am idee :-?? . eu l-am testat cu o baterie :-? . habar nu am cum reactioneaza cu adaptor .