www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Zoom Vs Boss

Recommended Posts

Guest cyberghost
Posted

Salut, vreau sa-mi cumpar un procesor de efecte si am de ales intre Zoom G7.1ut si Boss Me-70. Pe care dintre cele doua mi-l recomandati ? Exista si altceva mai bun pe la 10-11 milioane ? Procesoru il iau din londra. Am la dispozitie cam 200 lire.

Posted
Salut, vreau sa-mi cumpar un procesor de efecte si am de ales intre Zoom G7.1ut si Boss Me-70. Pe care dintre cele doua mi-l recomandati ? Exista si altceva mai bun pe la 10-11 milioane ? Procesoru il iau din londra. Am la dispozitie cam 200 lire.

Nu-ti lua Boss. :)

Posted

Daca tot va spuneti parerea "SUBIECTIVA", ati putea sa-i dati omului si argumente pentru care sa-si ia sau nu! NU mai spuneti: ala e nasol, ala suna bine si atat. DE CE suna prost? DE CE suna bine? Daca va e lene, nu mai raspundeti.

Posted

in urma cu ceva timp, toata lumea ar fi spus ca Boss sunt ce trebuie si ca Zoom-ul este un procesor prost ( asta se intampla in urma cu catziva ani ), ma bucur sa vad ca oamenii sau modernizat si au inceput sa aprecieze si altceva in afara de Boss. Zoom-ul chiar este un procesor foarte bun, dar trebuie sa sti sa-tzi faci tonurile, mai sunt si patch-uri de importat, unele sunt bunicele, altele proaste, dar daca ai rabdare si sti ce vrei, potzi obtzine nishte tonuri foarte bune din Zoom.

Posted
Zoom-ul are si lampa!... pretty light! :lol:

:) da..asa e. Daca i'ar mai pune si cateva tuburi halogene ar fi si mai cul; probabil i'ar creste si mai mult cota+pretul :lol:

Sa'mi scuzati interventia, dar vad ca iar incepe vechea poveste cu "lampa lui aladin" facatoare de minuni.

Daca ai vrut sa faci o gluma, atunci sa'mi fie cu scuze :)

Posted

Eh... e un fel de semi-dumã :lol: . Face si lãmpița aia neºte treburi. De ex. se poate face ton doar din lampa. Se dã cu potențiometrul "boost" in blanã ºi rezultã un overdrive... analogic...fain... pe lampã... :lol:

Sau împreuna cu un crunch => crunch cu booster....analogic... pe lampa! :)