Alin N Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Salutare tuturor. Uite eu m-am hotarat ieri sa plec in vama si maine, cel tarziu sambata dimineata iau trenul. Voiam sa stiu daca mai e si pe aici lume care vrea sa mearga. daca are vreun loc in masina, sau ne gasim in tren, in gara, ceva. stam si noi la o bericioaica in vama, ne simtim bine. de stat nu stiu cat stau, in functie de bani, na. va rog sa ma anuntati daca mergeti, ne combinam la drum, ceva. [vedeti cum interpretati pe "ne combinam" ala :|] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Eu merg in perioda 16-20 cu prietena si cu inca 2 prieteni. Dar sigur, o zi la o bere suna foarte bine. Ma gandeam poate ne strangem seara pe plaja la o cantare? Noi aducem o acustica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin N Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 nu o sa imi iau chitara la mine. nu vreau sa am si grija ei. anunta-ma cand ajungi si ai timp de o bere, ne vedem. iti las un pm cu nr de telefon. dai bip daca nu ai credit. sun eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 16-20 si ceva sunt si eu cu amicii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin N Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 bun. hai ca ne strangem. ne auzim la un telefon daca e. pe mine ma gasiti la 0726 289 899. puteti sa dati mesaj sa spuneti ca sunteti de pe forum si va sun eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neuro Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 (edited) RockSchool se muta 3 zile la Vama. 16, 17 si 18 luna asta, respectiv luni-miercuri. O sa fie lectii deschise cu elevi Scolii de Rock, o sa fie lectii cu doritori, jam session-uri profesori elevi, workshop-uri chitara, bass, tobe, recitaluri, distractie, baie. Va puteti inscrie, sau pur si simplu sa aflati ce se intampla la aceasta "scoala". Ne vedem acolo (Goblin). Edited August 12, 2010 by Neuro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin N Posted August 13, 2010 Author Share Posted August 13, 2010 (edited) RockSchool se muta 3 zile la Vama. 16, 17 si 18 luna asta, respectiv luni-miercuri.O sa fie lectii deschise cu elevi Scolii de Rock, o sa fie lectii cu doritori, jam session-uri profesori elevi, workshop-uri chitara, bass, tobe, recitaluri, distractie, baie. Va puteti inscrie, sau pur si simplu sa aflati ce se intampla la aceasta "scoala". Ne vedem acolo (Goblin). foarte tare. unde mai exact in vama va pot gasi? intr-un loc anume, sau pur si simplu, pe undeva prin vama? edit: imi cer scuze. nu am citit cu atentie tot. nu am dormit de ceva timp si nu am fost atent. Edited August 13, 2010 by metal_messiah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 (edited) ..da Edited August 13, 2010 by Gorel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neuro Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Goblin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts