Alex_Silva Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Salut tuturor..Am o problema cam de o saptamana incoace cred.Deci cand cant un solo si este o chestie gen pentatonic scale sau asa ceva si trebuie cantata mai repede cad sa o fac parca imi raman degetele intepenite desi eu stiam inainte soloul bine si stiu ce note urmeaza. A mai patit si altcineva asta?uneori am momente cand cant normal dar uneori mi se intampal asta .Nu am luat vreo pauza de la cantat sau asa.Care poate fi cauza?
Guest Dan. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Maybe a bad day . I had one today .. nu am putut canta polly cam coada , don't know why ..
karpi Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Salut tuturor..Am o problema cam de o saptamana incoace cred.Deci cand cant un solo si este o chestie gen pentatonic scale sau asa ceva si trebuie cantata mai repede cad sa o fac parca imi raman degetele intepenite desi eu stiam inainte soloul bine si stiu ce note urmeaza. A mai patit si altcineva asta?uneori am momente cand cant normal dar uneori mi se intampal asta .Nu am luat vreo pauza de la cantat sau asa.Care poate fi cauza? Mai exereaza cu rabdare odata te vei mira ca merge treaba si nici nu stii de ce...de la exercitiu.Trebuie sa devina reflex nu ai timp sa te gandesti .
andjar Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 cand iei chitara prima data in mana in ziua respectiva,repeta prima oara soloul la un tempo foarte scazut.
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 cum spunea si Karpi,cantatul la chitara devine reflex.Exact ca si mersul pe bicicleta.Ii drept ca la inceput te chinui pana te stabilizezi,da dupa asta functia respectiva ii preluata de la creieru mare de catre cerebel.Si de-aici intervin si alte sectoare.But you won't care about it.So practice pana faci pentatonica si in somn
Shreder_DT Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Cand te mai blochezi asa, incearca sa canti altceva pentru un timp si cand vrei sa lasi chitara din mana, incearca din nou solo-ul respectiv. Patesc si eu la fel. Stiu ce trebuie cant, dar din lipsa de concentrare, sau mai stiu eu ce, imi iese aiurea.
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 strange,eu cand ma concentrez prea tare nu-mi iese.cand i don't give a flock works better.
Alex_Silva Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Am fost cam obosit in perioada asta si eram prea incordat cand cantam,azi dimineata cand m-am trezit primul lucru care l-am facut a fost sa vad daca problema persista. Din fericire totul era ok,ca inainte, faceam dinnou partile mai rapide din reflex fara sa ma blochez cand cantam. Va multumesc pentru sfaturi.
Recommended Posts