Guest MrPas Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Buna, sunt nou pe forum si as vrea sa-mi extind "repertoriul" Am o chitara electrica S-S-S si m-am saturat de solouri, riffuri etc... De o vreme cant mult pe acorduri :| (don't laugh pls...) Imi puteti da niste cantece usoare sa exersez pe chitara? Mai mult cu acorduriile astea de baza (C, G, Am, F) Multam
ramurel Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 (edited) Buna, sunt nou pe forum si as vrea sa-mi extind "repertoriul" Am o chitara electrica S-S-S si m-am saturat de solouri, riffuri etc... De o vreme cant mult pe acorduri :| (don't laugh pls...) Imi puteti da niste cantece usoare sa exersez pe chitara? Mai mult cu acorduriile astea de baza (C, G, Am, F) Multam Poftim ! Carticica_de_cantece_pentru_chitara_12.pdf Edited August 1, 2010 by ramurel
vldmlt Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Salut! uite aici niste cantece usoare pe acordurile de baza http://www.youtube.com/user/lectiadechitara primele sunt mai usoare
Stockholm_Syndrome Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 C , G , Am si F - Audioslave - I am the Highway , Radiohead - Karma Police , Bob Dylan - Knocking on Heaven`s Door , doar astea imi vin in cap momentan. Iti recoamand sa stai ceva ore bune si sa repeti doar tranzitile curate si lente intre acorduri. Din C in Am si invers , din G in C si invers , din F in C si invers si din F in G si invers.Le-am pus in ordinea dificultatii (tranzitiile nu cantecele). Tine minte ca nu le inveti doar pentru un cantec sau doua , astea raman cu tine toata viata . Si alta chestie interesanta , in cazul in care nu ti-ai format inca forta pentru acordurile barre (F de ex.) prinzi un astfel de acord si il ti un minut. Si se repeta pana te preschimbi in zeitate. Cheers.
Guest MrPas Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 C , G , Am si F - Audioslave - I am the Highway , Radiohead - Karma Police , Bob Dylan - Knocking on Heaven`s Door , doar astea imi vin in cap momentan. Iti recoamand sa stai ceva ore bune si sa repeti doar tranzitile curate si lente intre acorduri. Din C in Am si invers , din G in C si invers , din F in C si invers si din F in G si invers F-> G, G->C le stiu... mai mari probleme am cu acordul D Adica "x"-> D Mersi de sfat Poftim ! Sa traiesti o-mie de ani Salut! uite aici niste cantece usoare pe acordurile de baza http://www.youtube.com/user/lectiadechitara primele sunt mai usoare mersi
Recommended Posts