gigimarga Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Am un delay Ibanez DE-7 pe care nu-l prea folosesc, asa ca as vrea sa-l schimb cu un chorus EHX Small Clone (modelul mai vechi, nu versiunea Nano!). Sunt dispus sa dau si EHX Graphic Fuzz, dar, bineinteles, mai vreau inca ceva pe langa Contact: PM sau gigelmargel pe YM
dani Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 nu are nimeni de dat small clone:P l-am dat si eu pe al meu acum ceva timp si plang dupa el:))
gigimarga Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 nu are nimeni de dat small clone:P l-am dat si eu pe al meu acum ceva timp si plang dupa el:)) asa-i...marfa de marfa de chorus...
gigimarga Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Teoretic ma mai intereseaza si alte efecte...
gigimarga Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Teoretic ma mai intereseaza si alte efecte la schimb...
gigimarga Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Un pret pentru el?Multumesc Sa zicem 250 RON...multam!
gigimarga Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 m-ar interesa si un danelectro coolcat vibe...
Recommended Posts