guitar88 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Salut, am un prieten care vrea sa-si cumpere un Epiphone Zakk Wylde. Stiti unde se poate gasi asa ceva??? Era cineva aici pe forum, care zicea ca aduce scule din strainatate.... cine e? si cum funcioneaza treaba?? Alex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalv Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 MieZu aduce scule din germania la preturi foarte bune. Ii scrii aici ce vrei de pe site-ul Thomann si mai departe negociati Chitara ar fi asta dar mai sunt modele asemanatoare pe site. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Salut, am un prieten care vrea sa-si cumpere un Epiphone Zakk Wylde. Stiti unde se poate gasi asa ceva??? Era cineva aici pe forum, care zicea ca aduce scule din strainatate.... cine e? si cum funcioneaza treaba?? Alex. Sunt mai multi aici care aduc scule din strainatate Eu aduc doar Gibson si Epiphone,la cele mai bune preturi.Dureaza aprox 7-10 zile de la data comenzii ferme Pot fi contactat pe mail la midnightexpres@yahoo.com sau pe PM aici,pentru nr.de telefon. Orice chitara pe care o aduc este incercata si testata de mine,am oarece experienta in domeniu,cant la chitara de 25 de ani,si am avut magazin de instrumente muzicale in Budapesta 2 ani,am fost cel mai premiat dealer Gibson si Marshall din Ungaria,pentru anul 1994.Repet,eu nu aduc clape,caseuri,tobe ,mixere,prajitoare de paine sau cuptoare cu microunde,ci doar Gibson si Epiphone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 ok, multumesc foarte mult! midnight_rider, cred ca o sa se puna el in contact cu tine.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zoltano Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 In curand o sa aduca si cei de la Pro Guitar Epiphone-uri, cel putin asa scrie pe banner-ul de pe pagina principala a rgc-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 In curand o sa aduca si cei de la Pro Guitar Epiphone-uri, cel putin asa scrie pe banner-ul de pe pagina principala a rgc-ului. Eu personal cred că o să-i cadă faţa prietenului tău când o să vadă preţurile de la Pro Guitar . Recomand să aleagă cu atenţie varianta cea mai fericită Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 te sfatuiesc sa apelezi cu toata increderea la midnight rider! ai un avantaj in plus, in afara de calitate si pret, care, dupa parerea mea sunt ultracompetitive in momentul de fata, beneficiezi si de consultanta si inca de una de de inalta performanta! succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 te sfatuiesc sa apelezi cu toata increderea la midnight rider! ai un avantaj in plus, in afara de calitate si pret, care, dupa parerea mea sunt ultracompetitive in momentul de fata, beneficiezi si de consultanta si inca de una de de inalta performanta! succes! Multumesc,StratMan,ma faci sa rosesc Daca vorbim de Gibson,va recomand sa luati de la cineva care a vazut Gibson si altundeva decat la televizor,in reviste,sau,for that matter,in lista de preturi. pe de alta parte,eu aduc Gibson acum,nu in curand,fara nici o ofensa ,si cu tot respectul pentru Pro Guitar,care a facut primul magazin de chitara si numai de chitara din Romania,asa cum eu am facut in 93 in Ungaria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Si eu il recomand pe Midnight Rider la orice ora din zi si din noapte. Daca el nu cunoaste Gibson, atunci cine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russdodo Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 ,asa cum eu am facut in 93 in Ungaria. Cu tot respectu', doar magazinul de chitari Oroszlanbarlang exista in Budapesta de prin 1991... Cum bine stim exista o traditie ceva mai veche privind magazinele de instrumente muzicale in tara vecina. Oricum nu contest calitatile tale. Din contra. Probabil voi apela si eu la tine,pe la inceputul lunii mai.Pana atunci nu am de ce sa bat apa in piua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Cu tot respectu', doar magazinul de chitari Oroszlanbarlang exista in Budapesta de prin 1991... Cum bine stim exista o traditie ceva mai veche privind magazinele de instrumente muzicale in tara vecina. Oricum nu contest calitatile tale. Din contra. Probabil voi apela si eu la tine,pe la inceputul lunii mai.Pana atunci nu am de ce sa bat apa in piua. Magazinul fratilor Oroszlan s-a deschis in 1992,dar nu aveau decat Ibanez si Washburn,care le aduceau pe sub mana din Austria.Era in schimb primul magazin care avea mai multe feluri de corzi,de toate dimensiunile Noi am avut primul magazin care a reunit mai multe nume importante in acelasi loc,asa cum erau Gibson,Fender,Marshall,Ampeg si ESP la care eram reprezentanti oficiali pentru Ungaria.Partenerul meu de atunci ,Joseph Revi,pe care poate unii l-ati vazut la Bucuresti la festivalul Rock 93,cu trupa sa ,Dance(din Ungaria,evident)a fost sef de magazin la PRIMUL magazin din Budapesta dupa schimbarea regimului,magazin pe care l-a deschis firma austriaca ATEC,in 91,si care se numea 50 WATT,dar si ei erau practic magazin de desfacere a unei reprezentante,acolo s-au gasit prima data Marshall si Gibson oficial,nu in regim de consignatie. In Ungaria,gratie politicii economice care permitea asa ceva,era o consignatie particulara de instrumente inca din 84,iar la shopul pe dolari,un fel de duty free se gaseau pedale Boss,cinele Paiste,corzi,doze si chitari Schaller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russdodo Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Poate ca ai dreptate, totusi am cumparat de la ei prin 92' o chitara Kramer, nou nouta, cu garantie etc. M-a costat o caruta de bani la vremea aceea, in Romania nu am gasit, nici in Ungaria, doar la ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Poate ca ai dreptate, totusi am cumparat de la ei prin 92' o chitara Kramer, nou nouta, cu garantie etc. M-a costat o caruta de bani la vremea aceea, in Romania nu am gasit, nici in Ungaria, doar la ei. Iacata unde erau Kramerurile despre care vorbeam in threadul cu Fakeuri Kramer daduse deja faliment,in 92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
russdodo Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Iacata unde erau Kramerurile despre care vorbeam in threadul cu Fakeuri Kramer daduse deja faliment,in 92 Poate au dat faliment, nu stiu.Insa chitara chiar ca era buna. Scumpa, dar buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocker_no Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 saracu om care vrea sa cumpere un epi zakk wylde... ia-ti bagat threadu in offtopic rau de tot (sper sa nu ofensez pe cineva... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
russdodo Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 saracu om care vrea sa cumpere un epi zakk wylde... ia-ti bagat threadu in offtopic rau de tot (sper sa nu ofensez pe cineva... ) mnda, cam ai dreptate. sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Asa e,sorry Deci ,aduc si Epiphone ,si model Zakk Wylde ,ba si Gibson zakk Wylde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts