Gorel Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 Intrebarea zilei: ce configuratie de doze imi recomandati? Am de ales intre H (DiMarzio) sau HH (Artec). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing_ro Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 N-avem de unde sa stim care iti suna tie mai bine in urechi, in cap si pe sculele proprii.. asa ca numai tu stii care ti-e buna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 O scurta intrebare: ce pot sa fac ca sa incapa firul lung al humbuckerului in cavitatea mica a chitarei? (in afara de solutia evidenta de a-l taia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 Mi-a raspuns vektor pe privat. Acum ca ma grabeste frate-meu, n-o sa stau sa vorbesc foarte mult si o sa pun doar doua filmulete care sa arate ciudateniile pe care le-am intampinat in timp ce-mi faceam partea electrica. 1- se pare ca am facut lipiturile prost la poturile de volum: cand incep sa misc putin firul hot de la doza, face buzz si nu transmite semnal decat in anumite pozitii. Nu va mai spun ca am facut de zeci de mii de ori lipiturile. 2 - se aude un zgomot in amplificator cand frec buretele de sarma de letcon cele doua sunt in prize diferite And now for the lulz: i-am "scos 2 dinti" switchului vorba aia: less is more 12082010014.mp4 12082010017.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts