Dhany Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 (edited) Salutare! Postez aceasta problema deoarace nu ma pricep la amplificatoare, sunt incepator in acest domeniu. Mi-am cumparat o chitara electroacustica, si cand am conectat-o la amplificator si am dat volumul din chitara (gain) mai tare, baga un brum de m-a disperat.Mentionez ca atunci cand puneam mana pe jack-ul (care intra in chitara) brum-ul disparea, la fel si daca puneam mana pe corzi. Va rog, cine se pricepe ajutati-ma, sa stiu din ce cauza (sper sa nu fie defecta chitara) Multumesc! (Si inca ceva, uitasem: cand dau volumul din chitara aproape la maxim baga si o microfonie de te surzeste) Edited May 18, 2010 by Dhany
Radu Burcea Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 (edited) Salutare!Postez aceasta problema deoarace nu ma pricep la amplificatoare, sunt incepator in acest domeniu. Mi-am cumparat o chitara electroacustica, si cand am conectat-o la amplificator si am dat volumul din chitara (gain) mai tare, baga un brum de m-a disperat.Mentionez ca atunci cand puneam mana pe jack-ul (care intra in chitara) brum-ul disparea, la fel si daca puneam mana pe corzi. Va rog, cine se pricepe ajutati-ma, sa stiu din ce cauza (sper sa nu fie defecta chitara) Multumesc! Salut! Poate e cablul defect.Desfa mufele(asta daca se poate la cablul tau)si vezi daca firul de masa e dezlipit.daca nu poti desface mufa incearca si cu alt cablu. Edited May 18, 2010 by radu_guitar96
Tase Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 probleme de impamantare. poate sa fie de la amp, prize, doze, cablu etc
GhitaB Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Salutare!Postez aceasta problema deoarace nu ma pricep la amplificatoare, sunt incepator in acest domeniu. Mi-am cumparat o chitara electroacustica, si cand am conectat-o la amplificator si am dat volumul din chitara (gain) mai tare, baga un brum de m-a disperat.Mentionez ca atunci cand puneam mana pe jack-ul (care intra in chitara) brum-ul disparea, la fel si daca puneam mana pe corzi. Va rog, cine se pricepe ajutati-ma, sa stiu din ce cauza (sper sa nu fie defecta chitara) Multumesc! (Si inca ceva, uitasem: cand dau volumul din chitara aproape la maxim baga si o microfonie de te surzeste) Ce chitarã e?
Radu Burcea Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ce chitarã e? mai mult ca sigur este cablul!daca este vorba de cablul cu care a venit chitara...e si mai limpede!de obicei nu sunt bune de nimic .
Dhany Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Multumesc la toti care mi-au raspuns! Am mers in alta parte la teste pe alt amplificator si e ok chitara, nu mai baga nimic, chiar cu volumul ei dat la maxim .Se pare ca problema era de la ei de la magazin cu amp-ul lor sau din cablul lor (cum au sugerat si cei de pe forum) - era un cablu care nu inspira mare incredere
Recommended Posts