chris_27 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Salutare!!!Am stors tot ce e mai jazzy din mine si a iesit ce a iesit. Cu bune si cu rele. Nu aruncati cu pietre am vazut ca se mai scrie.Doar cu cartofi impro_benson_style_mp3.mp3
ggg Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Oricum suna bine . Dar ca sa fie Benson adevarat cred ca ar trebui sa uzezi mai mult intervalele de septima marita si nona.Benson le are in sange.
lightfrets Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 tot respectu. foarte frumos, jazz nu poate sa cante oricine.
Musaro Adriano Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Super chris!! bravo, ai reusit sa stai pe bit mai mult decat onorabil!!! Vezi ca "nu aruncati cu piatrele' este sigla inregistrata!!
chris_27 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Multam la toti!!! @Adriano. Daca e inregistrata sigla va trebui sa debarem sa dau si eu o bere ca altfel ma costa scump :)Si daca tot am folosit sigla inregistrata,am sa i-ti spun NUMA BINE Cred ca asta ma va costa mai multe beri
Musaro Adriano Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Tati, folosestel linistit, nu trebuie sa platesti drepturi de autor...numai sa nu te ia cineva in serios cu piatrele acele!! te pup frate!! bravo inca o data!!
guitarsarpe Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Oricum suna bine . Dar ca sa fie Benson adevarat cred ca ar trebui sa uzezi mai mult intervalele de septima marita si nona.Benson le are in sange. septima marita=octava perfecta... a folosit octave f tare improvizatia !!!
chris_27 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 (edited) Multumesc Neuro si guitarsarpe! Multumesc tuturor ce au avut rabdare sa asculte. Edited May 18, 2010 by chris_27
Recommended Posts