Guest bart Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 (edited) 1) Stiti ca la chitara acustica sunt niste chestii care tin corzile (sunt albe si sunt pe calus[ cred ca asa se numeste ] ) tocmai mi s-a rupt una de unde pot cumpara alta... ? :| din cluj...... 2) pe chitara mea electrica apar pe partea din spate a tastierei niste cerculete cu diametrul nu f. mare maro foarte inchis spre negru ... si daca pui mana pe ele nu simti nimic deosebit. E de rau?... scz pt intrebariile astea geniale.... -.- dar chiar nu stiu p.s sper ca stiti la ce ma refer la 1) Edited May 8, 2010 by bart
ciorap Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 la 2 cred ca zici de transpiratia de pe degete care atrage prafu si se intareste pe el sau?
Guest EvilCat Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 1) Stiti ca la chitara acustica sunt niste chestii care tin corzile (sunt albe si sunt pe calus[ cred ca asa se numeste ] ) tocmai mi s-a rupt una de unde pot cumpara alta... ? :| din cluj...... Stiu ce zici. Eu era sa pierd una. Dona cineva pe aici mai demult. Oricum, ar trebui sa aiba la music shopuri.
Guest bart Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 (edited) la 2 cred ca zici de transpiratia de pe degete care atrage prafu si se intareste pe el sau? ehm nu, nu cred ca e praf look here: Edited May 9, 2010 by bart
Guest bart Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Stiu ce zici. Eu era sa pierd una. Dona cineva pe aici mai demult. Oricum, ar trebui sa aiba la music shopuri. ok atunci imi spui te rog cum se numesc exact sa stiu ce sa cer daca ma duc la magazine
Guest Baumwolle Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Cred cã nu poți da greș cu "butoni/țumburușe pentru cordar".
Radu Burcea Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 (edited) esti fumator? multor fumatori am vazut ca li s-a intamplat sa arda lacul din greseala... Edited May 9, 2010 by radu_guitar96
Radu Burcea Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 sau poate ca e un nod in lemn la cat de clara e poza e cam greu sa stabilim ce ar putea fi...
Guest bart Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Pare a fi un parazit/mucegai. aha si cum scap de el? :|
Ecco Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 vaccinezi chitara pe viitor incearca sa faci poze mai clare sa ne putem da seama ce e
Guest bart Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 (edited) momentan sunt plecat si o sa revin peste o saptamana... :| Pana atunci daca e mucegai sau mno parazit ce ii pot sa-i fac ceva? dauneaza cantatului/chitarii? Edited May 9, 2010 by bart
Radu Burcea Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 momentan sunt plecat si o sa revin peste o saptamana... :| Pana atunci daca e mucegai sau mno parazit ce ii pot sa-i fac ceva? dauneaza cantatului/chitarii? a fost asa de la inceput?sau a aparut in timp chestia aia?
Allu Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 nu are nici o legatura... sunt doar butoni, e un tip pe youtube, roman care canta la chitara si tot asa are 1 buton rupt si canta la ea fara probleme
Guest vivaelzorro Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Am si eu o intrebare: Oricine poate canta la chitara? Aici bineinteles ca iau in considerare si factorul perseverenta, intrebarea are ca fundament factorii fiziologici ai omului...
FiveseveN Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Având în vedere cã unii au fãcut carierã fãrã câteva degete ºi ... I wouldn't worry about it.Dacã vrei sã cânți, poți.
Recommended Posts