www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ideea este ca eu vand ,tot pe forumul asta,un Squier master series. Vreau sa imi cumpar o statie de chitara . Asa ca cine are una de dat si vrea sa faca schimb.......Astept oferte{nu trebuie sa coste statia neaparat 14 -15 mil cat costa squierl care il vand,dar sa fie totusi puternica si oricum ne intelegem

Guest CoolRock
Posted

Ideea este ca eu vand ,tot pe forumul asta,un Squier master series. Vreau sa imi cumpar o statie de chitara . Asa ca cine are una de dat si vrea sa faca schimb.......Astept oferte{nu trebuie sa coste statia neaparat 14 -15 mil cat costa squierl care il vand,dar sa fie totusi puternica si oricum ne intelegem

Am eu un combo Solton Chorus 50. Este un topic mai jos de al tau. Poate te intereseaza.

Guest CoolRock
Posted

Fratilor,ca sa cumpar statiile voastre,de altfel fff celebre,Trebuie sa vand squierul cum am mentionat mai sus. Asa ca daca stiti pe cineva cu vreo 14-13 milioane sa il cumpere ..................

Nu e nevoie sa vinzi chitara. Toti vroiam sa facem un schimb. Tu trebuie sa te hotaresti care statie o vrei din cele ofertate.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.