Guest amen Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 (edited) Salut! De doua luni cant la chitara. E a2a oara cand imi schimb corzile si am avut supriza ca a6a coarda ca nu sune pe primele 4 freturi. Defapt scoate un sunet foarte chinuit, dar este acelasi pe cele 4 freturi de care vorbeam. Mi-am luat niste corzi Power Slinky 2220, 11-14-18p-28-38-48. Chitara este un Epiphone Les Paul Special II. Multumesc. Edited April 30, 2010 by amen Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Neck-ul nu e reglat cum trebuie, e mai mult ca sigur indoit pe spate. Du-te la cineva care sa-i faca reglajul, nu fa asta singur daca nu stii bine despre ce e vorba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sammy Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 si eu am avut problema asta cand mi-am luat chitara.corzile sunt prea aproape de gat. http://www.fretnotguitarrepair.com/trussrods.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Este evident ca diametrul mai mare al noilor corzi nu se intelege bine cu distanta corzilor fata de grif, astfel incat se lovesc de taste si nu vibreaza cum/cat trebuie. Roaga pe cineva priceput sa iti ajusteze tija din grif. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Si nu uitati dragii mei, lemnul lucreaza tot timpul Este evident ca diametrul mai mare al noilor corzi nu se intelege bine cu distanta corzilor fata de grif, astfel incat se lovesc de taste si nu vibreaza cum/cat trebuie. Roaga pe cineva priceput sa iti ajusteze tija din grif. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Daca ai avut corzi mai subtiri inainte, ridica putin actiunea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts