sakavaka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Pe scurt: am facut un upgrade de la guitar rig 3 la guitar rig 4, si constat ca lipseste unul dintre preseturile mele favorite, Pink Numb Lead (sau cum se numea). Deci, cine are guitar rig 3, o rog frumos sa-mi trimite presetul respectiv, sau un screenshot macar. Mersi!
Riccardo Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Scuze sakavaka pentru offtopic, dar am si eu o rugaminte pentru cei cu guitar rig si cu placa audio onboard Realteak. Daca este cineva dintre voi care are cele enumerate anterior plus o preamplificare, poate sa puna 2 inregistrari, una cu preamplificare si una fara? Sunt curios sa aud diferenta. On topic: sakavaka, o sa iti caut presetul cand ajung acasa(daca imi merge netul)
gadjo Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 trebuie sa poti instala si guitar rig 3 pe lg 4.. pune-l si ia-ti presetul
FiveseveN Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 @Riccardo: ai aici un mic exemplu, clean: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=42995 Il poti bãga tu prin Guitar Rig dacã vrei sã vezi care-i diferența cu distorsiune.
ggedamed Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 @sakavaka: Daca ai chef de putina cautare, am dat de forumul asta unde e topic-ul "David Gilmour - original tones" (mai sunt si alte topic-uri). Trebuie sa te inregistrezi ca sa poti descarca, dar daca folosesti des Guitar Rig, oricum ti-ar folosi.
Recommended Posts