Sarah Key Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Am 20 ani, am ceva experienta, caut o trupa serioasa, cu sala de repetitii, cu care sa pot colabora bine. Nu am prea mari pretentii la genul abordat, important e sa iasa treaba buna. Astept propuneri.
Sarah Key Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Poza? din toate intrebarile pe care le puteai pune, "poza?" e prima care iti vine in minte? ) ok, o sa pun o poza la profil, hope it helps.
Sarah Key Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 (edited) baieti, sorry for being a party pooper, dar are cineva o oferta concreta de lucru sau o dam in diverse? sa stiu cum se invarte mamaliga, barem Edited April 4, 2010 by Sarah Key
dgeekoo Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Poza? Ok. Multumesc. Acum ceva demo audio a-capella?
Sarah Key Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Ok. Multumesc.Acum ceva demo audio a-capella? A capella nu am, dar am o inregistrare a unei piese cu fosta formatie.
Guest relly Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 astept un add m_rely@yahoo.com sa conversam in vederea unei relatii profesionale. numai bine.
vektor Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Cleaned. Keep it like that/ Pentru OP : Niste demouri ar fi binevenite.
Guest LeVa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 buna. daca mai este valabil anuntul, dami si mie un PM cu un id de mess. am o trupa serioasa si suntem in cautarea unei noi vocaliste pt ca cea din ultimii 4 ani a plecat in strainatate...
Sarah Key Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Pentru cine voia ceva de ascultat, ca sa isi faca o idee, puteti asculta aici: www.myspace.com/sarahsusankey . Momentan caut proiecte si colaborari, mai degraba decat trupe, insa orice oferta poate fi discutata, pana la urma urmei.
Guest rocktop Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 bun. noi avem o trupa. vrem vocal. daca ai vrea sa te bagi lasa-mi un id de ceva sau un nr de tel pe mail: andrei.dasca@gmail.com
Sound Chaser Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Caut voce pt o trupa funky! Daca te intereseaza da un semn pe YM: deliui Regards!
Guest ddking Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 salut, suntem in cautare urgent de un singer, stilul in care noi batem este heavy rock cu influente gen GnR, Wasp, Kiss, Dio, Whitesnake, Ozzy. Noi suntem o trupa care tine mult la improvizatie.Avem de toate, inclusiv sala de repetitie cu tot ce e nevoie, dar nu avem singer,,,, daca mai esti valabila si interesata, aici nr de contact 0741 934835 ( denis ) sau da un mail la ddking40@yahoo.de ( foarte important .de NU .com ) Mersi mult cu respect Jonathen Denis ( J.D.)
Guest szghe Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Salut! Nu stiu daca mai e valabil anuntul tau. Daca da, iata e-mail-ul meu: szghe@yahoo.com. Multumesc! Am 20 ani, am ceva experienta, caut o trupa serioasa, cu sala de repetitii, cu care sa pot colabora bine. Nu am prea mari pretentii la genul abordat, important e sa iasa treaba buna. Astept propuneri.
vic88 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 ai putea canta Deep Purple - Smoke on the water si Black Sabbath - Paranoid ca idee ?
Guest ddking Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 buna, vezi ca ti-am trimis mail. denis Salut! Nu stiu daca mai e valabil anuntul tau. Daca da, iata e-mail-ul meu: szghe@yahoo.com. Multumesc!
Sarah Key Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 ai putea canta Deep Purple - Smoke on the water si Black Sabbath - Paranoid ca idee ? Dap
Dek Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 salut. daca mai e valabil anuntul tau....as vrea sa te provoc la o auditie. dek.stories e id-ul meu salut. daca mai e valabil anuntul tau....as vrea sa te provoc la o auditie. dek.stories e id-ul meu
Michell Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Salutare, Am fi interesati de o intalnire , sa ne cunoastem, sa descoperim impreuna daca putem sa strangem mana in echipa noastra. Lasa-ne un mesaj privat cu numarul de telefon sau contacteaza-ne la: 0724.119.092 Dealtfel, vezi ca am lasat si noi un topic http://forums.rgc.ro...ativ-bucuresti/
jimmyeeh Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Te-ar interesa Cranberries, 4 Non Blondes, Nena, tipa aia de la Mike Oldfield cu Moonlight Shadow etc de pe acolo?
13Todesengel Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 (edited) Pt.20 de ani cinti grozav . De fapt pt.orice virsta. Iti doresc mult succes ! Sint sigur ca nu o sa intirzie sa apara ! Edited July 19, 2011 by 13Todesengel
Sarah Key Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Pt.20 de ani cinti grozav . De fapt pt.orice virsta. Iti doresc mult succes ! Sint sigur ca nu o sa intirzie sa apara ! Hihi, merci fain! Intre timp am mai imbatranit si eu nitel, nu mai am chiar 20, dar ma bucur ca iti place.
Recommended Posts