Mosh Craciun Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 am un preamp cu efecte si ma intereseaza sa folosesc doar partea de efecte. se poate ? mentionez ca e un digitech 2120
FiveseveN Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Da, poți pune distorsiunile pe bypass: ftp://ftp.digitech.com/pub/PDFs/Discontin...anuals/2120.pdf Dar de ce ai face-o? Doar are mirificele lãmpi.
Mosh Craciun Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Da, poți pune distorsiunile pe bypass: ftp://ftp.digitech.com/pub/PDFs/Discontin...anuals/2120.pdfDar de ce ai face-o? Doar are mirificele lãmpi. pt ca o sa folosesc un alt preamp pe lampi cu niste pedalute care suna mai bine.nu-mi place cum suna pe bypass. imi altereaza soundul.am incercat si varianta asta.am inteles ca se poate cumva folosi cu send return ,dar nu ma pricep...
FiveseveN Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ªtiu, glumeam. Poți folosi doar efectele de dupã loop, dacã bagi preamplificatorul direct în Return (ºi activezi loop-ul, presumably).
Mosh Craciun Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 ªtiu, glumeam.Poți folosi doar efectele de dupã loop, dacã bagi preamplificatorul direct în Return (ºi activezi loop-ul, presumably). o sa incerc.ms mult si sa traiesti 1000de ani
dani Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 oare nu poti rezolva asta printr-o bucla de efect paralela?nu stiu daca e ce trebuie dar na...macar tin topicul sus:P
SfantuJimmy Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 oare nu poti rezolva asta printr-o bucla de efect paralela?nu stiu daca e ce trebuie dar na...macar tin topicul sus:P
Recommended Posts