www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Inregistrarile Mele

Recommended Posts

Guest Valy18
Posted

Prima improvizatie inregistrata....astept critici.

(stiu singur ca am locuri unde am intrat aiurea pe timpi:) Ma intereseaza mai mult ideea

improvizatie_blues.mp3

Posted

nu vreau sa fiu rau si sa te descurajez, dar mie personal mi-ar fii jena sa postez asha rahat, plus ca vad la tine la status ca mai ai si trupa. Pai daca ai trupa nivelul este jalnic, pentru unu care canta la chitara acasa de placere, no coment, acolo nu sunt pretentzii si orice face e perfect atata timp cat lui ii face placere.

Guest Valy18
Posted
nu vreau sa fiu rau si sa te descurajez, dar mie personal mi-ar fii jena sa postez asha rahat, plus ca vad la tine la status ca mai ai si trupa. Pai daca ai trupa nivelul este jalnic, pentru unu care canta la chitara acasa de placere, no coment, acolo nu sunt pretentzii si orice face e perfect atata timp cat lui ii face placere.

O sa revin cu o alta inregistrare pe un alt backingtrack, sa ma "revansez" ca sa zic asa.....

Guest Valy18
Posted
nu e nevoie sa te revanshezi, eu sper sa progresezi ca aia e important, bafta.

Nu ai nici cea mai vaga idee....intre timp. Niciodata sa nu mai spui despre munca altuia ca e "rahat".

Am gresit tonalitatea intr-adevar.... spune-mi tu in ce tonalitate ar fi trebuit cantat....si refac.

Posted
Nu ai nici cea mai vaga idee....intre timp. Niciodata sa nu mai spui despre munca altuia ca e "rahat".

Am gresit tonalitatea intr-adevar.... spune-mi tu in ce tonalitate ar fi trebuit cantat....si refac.

Amice, la tine la status scrie ca faci parte dintr-o trupa, daca faci parte dintr-o trupa si cantzi asha e clar ca nu prea avem ce discuta, mie mi s-a parut un rahat ( parerea mea personala), eu personal nu ash posta o inregistrare la nivelul ala pentru ca nu are cum sa te avantajeze, din contra. Ce tonalitate ai gresit si in ce tonalitate ar trebuii tu sa cantzi, pai daca ai trupa iara e o intrebare de cacao, canta in ce tonalitate si in ce vrei, ai cerut critica ai primit critica , mai departe sa fii sanatos cu inregistrarile tale cu tot, e ultima data cand itzi mai raspund pentru ca nu mai am nici timp si nici chef pentru adevaratele genii pe care eu nu le inteleg.

Posted (edited)

Cel mai bun loc sa te apuci de muzica.... Sfaturi si incurajari cu nemiluita ! :)

Edited by ramurel
Posted
Cel mai bun loc sa te apuci de muzica.... Sfaturi si incurajari cu nemiluita ! :)

Crengutza, faza e ca postezi o inregistrare in momentul in care ai ajuns la o anumita tehnica macar de interpretare, cand ai nishte ideei bune pe care le postezi dar in momentul in care stapanesti un anumit nivel de tehnica la chitara, nu pui orice rahat si te ashteptzi ca lumea sa-tzi faca statuie. Uite de exemplu a postat colegul nostru de forum Mos Craciun tot o inprovizatzie de blues, nu era blues clasic, dar era foarte bine interpretat, tonul foarte bun, deci se vede ca omul este prieten la catarama cu, chitara. Deci pentru Mos Craciun si ale lui interpretari si improvizatzii, tot respectul meu ( nu sunt prieten deloc cu el ca sa-l laud, poate chiar din contra ) dar fatza de ce am postat am tot respectul , ca el mai sunt si altzi dar mai sunt ca si colegul nostru de forum care e suparat ca nu i s-a laudat ''munca'', daca vretzi ca orice tampenie sa va fie laudata, nu o postatzi aiurea pe un forum unde e clar ca vetzi fii si criticatzi, nu doar laudatzi de inca 2-3 colegi cu care va intelegetzi mai bine. Mai trebuie conshtientizat ca fara critica nu ai cum sa progresezi, daca te lauda aiurea tot haiducul te pui pe tanjeala ca ai impresia ca esti genial, un shut in cur este si el un pas inainte. Cine vrea numai lauda sau lauri, sa adune acasa un grup de prieteni si sa le expuna doar lor marile capodopere muzicale pe care in geniul lor le-au compus. NU am vrut sa-l descurajez pe colegul nostru de forum care a deschis acest post, din contra dar daca ma ia cu revansharea la care ii raspund ca nu are de ce sa se revansheze fatza de nimeni si doar sa progreseze ca o face pentru el, dupa care devine si tupeist, de parca e vina mea ca a postat aceasta aberatzie in abstract aici pe forum. Cum tzie nu-tzi place critica poate nici la altzii nu le place inregistrareaman, e simplu omul intra sa asculte ca se ashteapta ca tu membru activ al unei trupe ( dupa cum ai trecut la status) sa fii postat o chestie care sa ne mai stearga din greutatzile de zi cu zi si cand colo da de o parodie, o spune frumos si tu te superi ca nu ti-am spus ca ai scos un HIT, aceste randuri au fost pentru colegul de forum Ramurel care se pare ca l-a inlocuit cu succes pe regretatul nostru coleg de forum the Moan.

Posted (edited)

Dumnezeule mare !!! Ti-a murit pisica ? Te-a parasit iubita ? Omu' ceruse un sfat... Da-i un sfat (muzical) sau taci!

Zi-i sa se uite in Galeria ta muzicala si sa se inspire de acolo !

Chiar vrei sa trimiti toate topicurile in Desertul Nuclear ? :)

Edited by ramurel
Posted

nu imi dau seama sincer daca e in tonalitate sau nu - backing trackul e dat foarte incet(prima problema).

problema mai importanta e ca solo-ul e cam neslefuit ca sa zic asa, e foarte batos(cred ca erai foarte incordat cand ai facut inregistrarea), fiecare nota se aude clar dar parca fara "corazon" daca ma intelegi. incearca sa bagi mai multe bend-uri, slide-uri, vibrato, parti mai rapide, chestii de "feeling". asa suna mult prea sec toata improvizatia.

oricum, initiativa e de laudat :) continua sa exersezi si peste ceva timp o sa ajungi sa faci o improvizatie foarte frumoasa peste acelasi backing track.

Posted
Dumnezeule mare !!! Ti-a murit pisica ? Te-a parasit iubita ? Omu' ceruse un sfat... Da-i un sfat (muzical) sau taci!

Zi-i sa se uite in Galeria ta muzicala si sa se inspire de acolo !

Chiar vrei sa trimiti toate topicurile in Desertul Nuclear ? :)

Imitzi ca xeroxul cu pene multicolor, chiar nu ai ideei originale si personalitate la 40 si ceva de ani?