www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Piese La Care Lucram...

Recommended Posts

Guest Baumwolle
Posted

Zilele astea mi-a trecut prin cap sa fac o prelucrare mai dura la celelebrul "Happy Birthday" :)

Posted

Machine Head - Imperium (de pe albumul Through the Ashes of Empires, parca) -> super piesa pt timpurile astea, old school trash metal cu o grama de pasaje si riffuri, tehnici la greu, f. bun k ex. pt mana dreapta (pickingu) cu riffu de la inceputu partii a doua a piesei.

Pt orice metalhead - merita sa o incercati si voi.

Guest Baumwolle
Posted

Ma bate gandul sa incerc un Gary Moore...

Guest cortez77
Posted

Muncesc la Mediterranean Sundance. Sugestii ?

Good luck... io cant piesa aia de ceva vreme da n-are sens sa faci solourile lu Al di Meola sau Paco de Lucia. Io pastrez tema initiala din Rio Ancho a lu neica Paco si in rest improvizez. E cool piesa, daca stii sa tii ritmu ca oamenii. Cant la clasica asa ca prefer improvizatiile lu Paco, daca e sa imit ceva. Dar in general o cant la feeling.

Suerte!

• 3 weeks later...
Posted

Urmatorul meu proiect ambitios este piesa "Sadness" a lui Baumwolle.(We go back a long way, something about a lot of booze :) )

• 4 weeks later...
Posted

Momentan lucrez la Master Of Puppets by Metallica si Always With Me, Always With You de Joe Satriani.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

soloul de la Iced Earth - Melancholy. pur si simplu adorabil

• 2 months later...
Guest Fret_Master
Posted

Eu lucrez momentan la piesa Ozzy Osbourne - Perry Mason. Bestiala piesa dar al naibii de greu de cantat pt ca face Zakk Wylde un fel de bend care de fapt se numeste *specific slide ...Stiti careva ce-i ala ?

:)

Guest paul-pantera
Posted

momentan nu prea am timp sa cant ca sunt cu bacu. Dar am scos desperate cry de la sepultura ..toata piesa cu solo cu tot..si sunt mandru de asta :). A mai incercat arise..doar ritmu. Dust in the wind pe acustica e tare piesa. Si mai am unele piese la care am mai lucrat :)

• 4 weeks later...
Guest Wanderer
Posted

eu lucrez acum la Gary Moore - The Prophet. Mi-a furat sufletul piesa aia. Absolut geniala. :)

Guest Angus Malmsteen
Posted

Am o intrebare, am vazut pe un tab semiharmonics... Cum se fac... Sunt ca harmonics artificiale?

• 1 month later...
Guest Homer
Posted

momentan m-am apucat de "creeping death"(metallica), dupa ce am lasat balta "mama said" tot de la ei

Guest Wanderer
Posted

Acum am dat-o in Santana - Europa. Si dupa cum ma asteptam... E mai greu decat pare la prima vedere...:)

• 2 months later...
Posted

poi m-am apucat chiar azi de ultima toamna si compun un cantec:Nu ma opresc