Guest Baumwolle Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Zilele astea mi-a trecut prin cap sa fac o prelucrare mai dura la celelebrul "Happy Birthday"
tyler durden Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Machine Head - Imperium (de pe albumul Through the Ashes of Empires, parca) -> super piesa pt timpurile astea, old school trash metal cu o grama de pasaje si riffuri, tehnici la greu, f. bun k ex. pt mana dreapta (pickingu) cu riffu de la inceputu partii a doua a piesei. Pt orice metalhead - merita sa o incercati si voi.
Guest Baumwolle Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ma bate gandul sa incerc un Gary Moore...
Guest cortez77 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Muncesc la Mediterranean Sundance. Sugestii ? Good luck... io cant piesa aia de ceva vreme da n-are sens sa faci solourile lu Al di Meola sau Paco de Lucia. Io pastrez tema initiala din Rio Ancho a lu neica Paco si in rest improvizez. E cool piesa, daca stii sa tii ritmu ca oamenii. Cant la clasica asa ca prefer improvizatiile lu Paco, daca e sa imit ceva. Dar in general o cant la feeling. Suerte!
Guest Tyrael Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Urmatorul meu proiect ambitios este piesa "Sadness" a lui Baumwolle.(We go back a long way, something about a lot of booze )
Chyler Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Hello,eu lucrez la Tender Surrender-Steve Vai,stiu mai mult de juma si imi iese.imi place la nebunie piesa asta.i'll keep working;)
Guest juvina Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Momentan lucrez la Master Of Puppets by Metallica si Always With Me, Always With You de Joe Satriani.
Symbolic Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 m-am apucat de god of emptiness si de rapture. morbid angel pentru profani
michel2233 Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Hello,eu lucrez la Tender Surrender-Steve Vai,stiu mai mult de juma si imi iese.imi place la nebunie piesa asta.i'll keep working;) Sa auzim ... sa auzim ... este o piesa intradevar deosebita ... te asteptam sa postezi la "Melodii Cantate de Noi #2" macar jumatatea invatata ... si bine ai venit pe forum ...
necu' Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 eu acuma ma chinui sa stapanesc intregul solo de la one - metallica... eu zic ca 75% din el e chiar usor dar acum ma chinui sa stapanesc macar 30% din partea de final...mai am de rupt degete...poate poztez ceva cand consider ca e timpul sau cazul...bafta!!!
bogdan_sandu Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 mr big- green tinted sixties mind a killer arpeggio cu tapping la inceput >criminal!! vezi ca la tapping face un fel de slide cu dreapta, de-aia suna asa!
Hix Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 John Willliams - Schindler's list - o sa vin in cel mai scurt timp cu o inregistrare care va suna ca naiba din cauza microfonului Velvet Revolver - Fall To Pieces - pe acustica ).
Cosu Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Ma zbat cu Seasons in the Abyss de la slayer. De solo nu ma ating pentru ca sincer nici nu imi palce insa ritmul e bestial
Guest Seraph Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 soloul de la Iced Earth - Melancholy. pur si simplu adorabil
Guest Fret_Master Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Eu lucrez momentan la piesa Ozzy Osbourne - Perry Mason. Bestiala piesa dar al naibii de greu de cantat pt ca face Zakk Wylde un fel de bend care de fapt se numeste *specific slide ...Stiti careva ce-i ala ?
Guest paul-pantera Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 momentan nu prea am timp sa cant ca sunt cu bacu. Dar am scos desperate cry de la sepultura ..toata piesa cu solo cu tot..si sunt mandru de asta . A mai incercat arise..doar ritmu. Dust in the wind pe acustica e tare piesa. Si mai am unele piese la care am mai lucrat
Guest Wanderer Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 eu lucrez acum la Gary Moore - The Prophet. Mi-a furat sufletul piesa aia. Absolut geniala.
Metabog Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Chiar acum invatam sa cant Dream Theater - Erotomania dupa un tab. E destul de usoara dar se complica pe urma
Guest Angus Malmsteen Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Am o intrebare, am vazut pe un tab semiharmonics... Cum se fac... Sunt ca harmonics artificiale?
Guest Homer Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 momentan m-am apucat de "creeping death"(metallica), dupa ce am lasat balta "mama said" tot de la ei
Guest Wanderer Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Acum am dat-o in Santana - Europa. Si dupa cum ma asteptam... E mai greu decat pare la prima vedere...
Guest Niky Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 poi m-am apucat chiar azi de ultima toamna si compun un cantec:Nu ma opresc
Recommended Posts