Jeanov Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Piesa am compus-o si inregistrat-o in mai putin de 12 ore intr-una din salile de repetitie ale facultatii, astfel imi cer scuze pentru calitatea redusa. M-am descurcat cum am putut Inthemist.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 tema de sax seamana cu o chestie de la colosseum da nu=mi vine ce ... fain oricun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeanov Posted March 18, 2010 Author Share Posted March 18, 2010 multumesc mult pentru aprecieri! @Relu(art vandalay) - multumesc mult pentru apreciere, dar din punct vedere chitaristic nu prea ma mai stresez ca am lasat partea de "performace" la o parte devenind incet incet sound engineer-producer-composer pentru ca mi se potriveste mai mult si ma simt mult mai comod cu jobul respectiv. Dar multumesc inca o data! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 sincere felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi iorga Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Groovey! Ma bucur de asemenea ca iti place aspectul "din spate" al muzicii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Inteleg ca ai si interpretat toate instrumentele. Impresionant ! Si suna bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeanov Posted March 19, 2010 Author Share Posted March 19, 2010 @ramurel - nu am cantat la toate intrumentele. Era culmea sa cant si la pian asa si la sax si cu toba si cu chitara si cu bassu. Am fost ajutat de colegul de aparatament si alti colegi de faculta. Ideea piesei la inceput a fost un proiect pentru cursul de armonie si am dezvoltat proiectul mai mult si a iesit piesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts