Jeanov Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Piesa "Just play" a fost facuta impreuna cu colegul meu de apartament Patrick Simard. Eu m-am ocupat de productia soundului si imaginii(sound and picture producer) iar el de compozitie. Speram sa va placa! name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
varu' maftei Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Foarte fain ! Ce-ai folosit pt inregistrat tobele ?
Jeanov Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Iti spun sincer ca nu mai stiu exact ce modele sunt dar a fost cam asa: Bass drum back- Apex dynamic mic with large diaphragm Bass drum front- Studio Project C1(care l-am pus in asa fel incat sa capteze toba mare cat si alte elemente) Overheads- Apex condensers mics with small diaphragm in X-Y configuration Room mic- Shure SM57 Total - 5 microfoane Problema a fost cea mai mare ca gagiul a vrut neaparat sa lasam tobele in coltul camerei, iar asa mi-a fost greu sa ii dau perspectiva soundului, dar sunt foarte multumit ca el e multumit.
Radu Burcea Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Iti spun sincer ca nu mai stiu exact ce modele sunt dar a fost cam asa: Bass drum back- Apex dynamic mic with large diaphragm Bass drum front- Studio Project C1(care l-am pus in asa fel incat sa capteze toba mare cat si alte elemente) Overheads- Apex condensers mics with small diaphragm in X-Y configuration Room mic- Shure SM57 Total - 5 microfoane Problema a fost cea mai mare ca gagiul a vrut neaparat sa lasam tobele in coltul camerei, iar asa mi-a fost greu sa ii dau perspectiva soundului, dar sunt foarte multumit ca el e multumit. nu sunt de ajuns 5 stele
Jeanov Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 WOW ma bucur sa vad ca va place. @art - yeah, e destul de ok tipul. Nu e chiar pe gustul meu, dar daca am de inregistrat si nu am alt tobar in apropiere e ok, isi poate face treaba bine. In curand voi reveni cu alte inregistrari cu o trupa, iar tobarul din trupa respectiva a fost tobarul lui Keith Urban si Sheryl Crow. E ceva mai altfel tipul. Piesa asta a fost o compozitie de-a lui Patrick pe care a vrut sa o produc eu din cauza ca nu a avut bani sa mearga la un studio profesional si astfel am luat amandoi chestia ca pe un proiect pentru portofoliu si mai mult pentru experienta. Multumim mult din nou!
ggg Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Felicitari!!! Suna deosebit. Cred ca sunt in "rezonanta" cu Art Vandalay si nu am cum sa nu remarc cum puncteaza si ce balans da drummer-ul.
Recommended Posts