Guest Thorgrim Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Erori in interpretarea mea: 1. Nu cred ca am respectat intocmai principiile armonice 2. Am gresit nasol pe ici pe colo 3. Ori m-am grabit uneori ori n-am respectat ritmul Asta e ce am observat eu, v-as ruga sa imi spuneti parerile voastre atat subiective cat si obiective referitoare la acesta improvizatie. improvizatie.mp3
dani_rosu5 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 las-o mai incet cu distorsu si ai grija ca unele note nu is legate intre ele,faci unele pauze prea lungi pe acolo si ai un pasaj foarte rapid care nu se potriveste prea bine,canta-l mai lent sper ca nu te superi ca ti-am zis asta,nu am prea multa experienta de cantat,da la prima ascultare asta am putu observa spor
Guest Thorgrim Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Nici eu nu am multa experienta... 1 an maxim. Merci de observatie, dani
Vladimir Tepes Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 aiaiai, n-ai putut sa mai astepti un an?
vladalex Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Nu speriati omul ...e la inceput,trebuie incurajat. Baga studiu mult ca talent este!
AddRien Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Studiaza cu backingtrackuri si lasa viteza, aia e buna dupa ce stapanesti chitara.
lightfrets Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 pareri subiective : - ai grija de benduri ( tragi cum usor de coarde ) - respecta tonalitatea - respecta tempoul - tre sa exersezi vibratoul Nu prea ma consider eu cel care trebuie sa dea sfaturi. Au fost doar parerile mele. Asa cere topicul care l-ai deschis. Cheers!
Recommended Posts