canstantzin Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ca de obicei mi e lene sa mai corectez pe ici, pe colo deci ascultati prima varianta. e cam lunga, m-am lasat purtat de val. cine are rabdare si asculta pana la final si da si un reply e chiar baiat fain. :) feeling_fine_canstantzin.mp3
fixxxer_metalhead Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Lungaaaa..da' merge. feeling destul, mai-mai ca mi-a dat o lacrima. bun bun bun
nothing_ro Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Mi-am zis ca daca ma plictiseste o opresc.. si culmea, nici nu mi-am dat seama cand s-o terimat.. Feeling good indeed!
vladalex Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Am vrut sa fiu baiat fain asa ca am ascultat piesa pana la sfarsit si dau si un reply (joke ) Mi-a placut,bravo!
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 bravo bre muuulte idei. la un moment dat l-am lasat pe fundal... unele benduri inca mai supara... dar sigur se rezolva repede
Stimpson J. Cat Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ascultarea acestei melodii a fost o experienta foarte placuta auzului. Multumiri domnului chitarist.
canstantzin Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 oo mersi baieti, imi pare bine ca va place
Guest Valy18 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Felicitari pt piesa Mi se pare mie sau ai pus "feeling" la greu
canstantzin Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Felicitari pt piesa Mi se pare mie sau ai pus "feeling" la greu L-am chemat pe domnul feeling sa ma ajute mersi de comment
Musaro Adriano Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Pai da, lunga este lunga, ce sa mai!!! Intentia mi se pare buna, sunetu la fel, inspiratie vine si se pierde pe drumul lung, nah 6 minute sunt multe de improv continuo, este la fel ca la vorbitu, cand se vorbeste mult se risca de a zice si prostii, la fel este cu cantatu. intentia armonica este suficienta, lipseste un pic de tension and release si cateva bending cam scapate zicem, dar la bending nu ma pronunt ca si eu sunt varza!! Bravo bro, se simte ca studiezi si ca incerci sa faci ceva original!! numai bine!!
dire_straits Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Pai da, lunga este lunga, ce sa mai!!! Intentia mi se pare buna, sunetu la fel, inspiratie vine si se pierde pe drumul lung, nah 6 minute sunt multe de improv continuo, este la fel ca la vorbitu, cand se vorbeste mult se risca de a zice si prostii, la fel este cu cantatu. intentia armonica este suficienta, lipseste un pic de tension and release si cateva bending cam scapate zicem, dar la bending nu ma pronunt ca si eu sunt varza!! Bravo bro, se simte ca studiezi si ca incerci sa faci ceva original!! numai bine!! traiasca alex hutchings si bluesjamstracks
canstantzin Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 traiasca alex hutchings si bluesjamstracks si torrentii...sa nu i uitam..
dire_straits Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 si torrentii...sa nu i uitam.. am incercat si eu ceva piese de la el ,is super tari,oricum frumoasa interpretare
Recommended Posts