SfantuJimmy Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Deci ... uitati-va la bassistu asta cum canta >>> <<< .Ce au japonezii astia de canta asa bine ... pana acum credeam ca sunt buni la shreding... dar vad k se pricep la orice are corzi :| Uitati-va la video si spuneti-va parerea despre aceasta rasa ( Nu vreau sa para rasist topicul) Btw... Stie cineva d unde as putea cumpara o masca asemanatoare cu aia ?
Guest Coffee Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Deci ... uitati-va la bassistu asta cum canta >>> <<< .Ce au japonezii astia de canta asa bine ... pana acum credeam ca sunt buni la shreding... dar vad k se pricep la orice are corzi :| Uitati-va la video si spuneti-va parerea despre aceasta rasa ( Nu vreau sa para rasist topicul) Btw... Stie cineva d unde as putea cumpara o masca asemanatoare cu aia ? Cum canta basistul asta ?
ciorap Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 doamne da cat de lame is astia cu masca peste tot pe youtube vezi mascati e asa de expirata duma!
Adi91 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Eu alt lucru nu-nteleg. De unde frate ideea asta ca Cliff Burton ar fi fost nu stiu ce basist si automat orice ai canta semnat de el e dumnezeiesc? De obsesia pentru obsesia unor japonezi pentru muzica cvasi-tehnica nici nu mai vorbesc...
gadjo Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 e o anume frumusete pe care o percep ei in a executa perfect un set de miscari. asa e si teatrul lor din cate am inteles.
andjar Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 pai japonezii au avut Basisti buni: hiro yamamoto(soundgarden),tetsuo yamauchi(free,faces)
Guest JXL Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Eu alt lucru nu-nteleg. De unde frate ideea asta ca Cliff Burton ar fi fost nu stiu ce basist si automat orice ai canta semnat de el e dumnezeiesc? De obsesia pentru obsesia unor japonezi pentru muzica cvasi-tehnica nici nu mai vorbesc... Cliff Burton a fost într-adevãr un bassist f bun , solo-urile sale la bass sau Pulling Teeth de pe Kill 'em All o demonstreazã...Dacã ar mai fii trãit pãrerea mea cã ar fii ajuns cel mai mare bassist ( poate nu chiar la general , dar cel mai bun de metal sigur ar fii ajuns )
walk_the_faded_line Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 hai sa fim seriosi era un basist bun si atat lasa chestiile de copil de clasa a 7a
Guest JXL Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 hai sa fim seriosi era un basist bun si atat lasa chestiile de copil de clasa a 7a Nu vãd unde e chestia de clasa a 7-a . Cliff Burton a fost un bassist f bun , omul prin felul sãu excentric ºi stilul de a cânta a remodelat bassul în lumea metalului
Adi91 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 @ JXL : Hai sa fim seriosi, sa lasam fanboy-ismele macar o clipa. A fost un basist mediocru si atat. Daca discutam metal, Steve DiGiorgio ar fi un etalon mai mult decat potrivit.
Guest Coffee Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Eu tot nu inteleg. Ce e asa special la acest video de numai un japonez o poate face ? Sigur, suna bine. Dar ce e asa special ?
Guest JXL Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 @ JXL : Hai sa fim seriosi, sa lasam fanboy-ismele macar o clipa. A fost un basist mediocru si atat. Daca discutam metal, Steve DiGiorgio ar fi un etalon mai mult decat potrivit. Nu mi se pare nimic nimic special la Steve DiGiorgio , mi se pare un bassist mediocru Sunt mulți alții mai buni decât el ,Steve Harris de ex. Cât despre ''fanboysmele'' despre Cliff Burton . E adevãrat sunt fan Metallica , dar nu o zic numai eu cã a fost un bassist f bun , o zic mulți alții.
Adi91 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Mai vorbim in 3 ani, sa zicem. Sa speram ca mai devreme.
Radu Burcea Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 hai sa fim seriosi era un basist bun si atat lasa chestiile de copil de clasa a 7a Care e faza cu copilu' de clasa a 7a?Suntem cativa aici de clasa a7a .Ne suparam!
walk_the_faded_line Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 poi avea dreptate adi cand zicea"vorbim peste 3 ani,sau poate mai devreme" sa ti spun si de ce . e o etapa normala,cam toata lumea incepe cu metallica,nirvana.(mai tarziu afla de pantera ,megadeth,apoi si mai tarziu lamb of god si alte dastea)pe masura ce cresti o sa vezi ca exista si alte chestii mult mai interesante. o sa vezi ca o sa renunti si la ideea de distorsie,adica nu o sa mai reprezinte 90 la suta din paleta ta de piese cantate.o sa asculti si alte chestii,o sa vezi metalele altfel. nu i cu suparare aici,eu mi am spus parerea. asta a fost offtopic. acum putin on topic:stiu basistu ala de vreo 2 ani,si cauta mai atent sa vezi ca are 2-3 conturi de youtube ))
Guest JXL Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ați luat-o totul total greºit . Dacã asculți Metallica asta înseamnã cã eºti clasa a 7-a , wtf? Crezi cã eºti super deºtept dacã ai auzit de alte douã trupe de metal gen Pantera ºi Megadeth ? CristiFlipper lasã aerele de superioritate ( no offence ) , dacã tu spui cã existã perioada ''Metallica ºi Nirvana'' , iar tu te consideri trecut de ea , nu te crede superior fațã de alții:)
walk_the_faded_line Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Daca tu asa ai inteles...vorbim peste un an,doi.pariu pe o bere ca iti vei schimba parerea
comanel Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 (edited) Nu vreau sa ma bag aiurea in discutie, dar subscriu la ce zice cristi. Majoritatea am inceput asa, de la Nirvana si blugi nespalati, pana la nush ce brutalisme. Cel putin eu am trecut prin mai multe faze si rareori am facut un pas in spate cand am simtit ca o iau pe un drum gresit. Cand eram mai pe la 14-15 ani, tata ma freca la cap cu deep purple si pink floyd, cand eu nu vedeam nimic altceva in afara de grunge si trash (cu vestimentatia si atitudinea adecvata, binenteles). Un an sau doi mai tarziu, Ride the lighting era albumul preferat by far (mergea la orice stare de spirit) impreuna cu alte stari transmise de Sepultura... tata deja era pe fenomenul jazz. In aceasta perioada m-am indragostit efectiv de Maiden... La 17 ani deja eram familiar cu cocktailul vodka+doom, black...dar m-am plictisit repede... (maiden a ramas la locul de glorie) Cand mi se parea ca nu voi derapa niciodata de la fenomenul Heavy (cu acelasi tip de incredere.. ca e ok ce ascult si cant) usor usor mi-a trecut blues-ul pe la urechi... cu ocazia venirii in bucuresti la facultate, colegi extra misto de camin si de apartament, am avut ocazia sa-mi largesc orizontul muzical foarte mult, aka, sa ascult cu placere genuri pe care acum 3 ani le ignoram, probabil din necunostinta sau ochelari de cal... Sa vezi ce misto e un playlist ce contine si bob marley, si white stripes si Billy Taylor, si Earth wind and fire sau [insert any interesting jazz/blues/funk/glam...etc band here]... dar Maiden are un loc special Cu speranta ca n-am plictisit.. let the topic roll on ! L.E. imi pare rau ca nu am decat 1Gb la player L.E.2 imi pare rau ca am deviat de la subiectul principal (anume basistul mascat)... Edited February 1, 2010 by comanel
SfantuJimmy Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Aww... nu am facut topicul acesta ca sa va certati. Mai mult am facut pentru masca aia ... ca as vrea si eu una ... chestia cu bassistu a fost un pretext sa nu fie un offtopic p forum :| Nu va mai certati pt nimica
Radu Burcea Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 (edited) poi avea dreptate adi cand zicea"vorbim peste 3 ani,sau poate mai devreme"sa ti spun si de ce . e o etapa normala,cam toata lumea incepe cu metallica,nirvana.(mai tarziu afla de pantera ,megadeth,apoi si mai tarziu lamb of god si alte dastea)pe masura ce cresti o sa vezi ca exista si alte chestii mult mai interesante. o sa vezi ca o sa renunti si la ideea de distorsie,adica nu o sa mai reprezinte 90 la suta din paleta ta de piese cantate.o sa asculti si alte chestii,o sa vezi metalele altfel. nu i cu suparare aici,eu mi am spus parerea. asta a fost offtopic. acum putin on topic:stiu basistu ala de vreo 2 ani,si cauta mai atent sa vezi ca are 2-3 conturi de youtube )) Nu e o regula Eu unul ma consider fan GNR,bine...ce au fost in anii '90,nu ce sunt acum...Iar la faza cu distorsu' iar nu e o regula!De obicei Clean si Chorus sunt folosite de mine in mai mare masura,dar bine inteles ca are si distorsul rolul lui .Am inceput sa cant in clasa a 2-a deci vreo 5 ani,si am avut timp sa ma gandesc la ce stil sa ma opresc,si sa zicem ca nu sunt tocmai fan al metalelor suparate.Deci ce ziceai mai sus chiar nu trebuie generalizat . Si faza cu supararea era in gluma . Sa vedem daca intervine si Alin Metallica cu ceva . Bafta tuturor si . Edited February 1, 2010 by radu_guitar96
walk_the_faded_line Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 nu .imi pare rau sa te dezamagesc dar nu ai inteles unde vroiam sa bat,dar nici nu ti dau indiciu.o sa te prinzi singur in timp +1 comanel si apropo : nu se cearta nimeni aici
Guest AlinMetallica Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Radule ia mai vezi-ti de treaba. Ma bag si eu daca vreau, nu imi zici tu. Personal mi se pare o mare prostie sa dai varsta unui om dupa ce asculta. Intr-adevar eu trec prin ce zicea cristi (am ajuns pe la etapa a doua spre a treia), dar iti garantez ca nu se intampla tuturor. E adevarat ca majoritatea trec prin acele etape, dar unii se "convertesc" la metallica mai devreme, altii mai tarziu. Unii trec la metale grele mai rapid, altii poate nu trec deloc. Si se intampla ca la un moment dat cand ajung la varsta maturitatii sa se reorienteze la stiluri mai putin agresive, poate chiar blues. Ideea cu clean si overdrive in compozitii mi se pare cea mai mare porcarie. Si acolo exista o evolutie anume (de la doar clean la doar overdrive), dar asta la inceput. Cand se trece de acea scurta etapa ce iarasi apare doar la unele persoane, compozitiile sunt mai ample si au clean/overdrive in functie de stilul care influenteaza chitaristul. *Hai! Sariti pe mine acu' !
Metallicdude Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Eo am ascultat de toate...si trebuie sa recunosc ca am avut si eo perioada Metallica,Nirvana,Manowar (am fost si la concert),dar desi am inceput sa ascult deff leppard,bob marley,Bryan Adams (de care stiam dar nu prea am avut interes sa ascult) tot mai ascult din cand in cand cate o melodie de la Pantera,Sepultura,sau cate o sonata/romantza de a lu Paganini... Ideea e sa asculti cat mai variat si sa iti formezi urechea muzica...
SfantuJimmy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Aqm... revenind la subiect... nu vinde nimeni o masca dinaia ?;
Guest JXL Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Off : Mie mi s-a pãrut de la început o aberație sã te crezi superior fațã de alții dacã nu asculți Metallica , Nirvana sau orice altceva ce se presupune cã ascultã ''un copil de clasa a 7-a'' . Probabil s-a ajuns la concluziile acestea ptr cã Metallica sunt (poate) overrated , iar majoritatea copiilor încep prin a asculta metal cu Metallica , apoi descoperind black/doom/sludge/stoner metal . ªi ca sã fac o parantezã pe lângã heavy metal/rock , pot spune cã sunt un mare fan al gypsy jazz-ului , jazz ºi bineînțeles muzica country . On : Cautã prin Obor , serios.
Guest Alexi256 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 (edited) cat de inutil acum serios dar fiecare om ar trebui sa asculte ce ii place.in secolul asta nu mai aexista standarde si stereotipii(sper) si ca un ontopic:sunt de acord ca japonezii sunt talentati si multitasking dar nu ai ales exemplul cel mai bun Edited February 6, 2010 by Alexi256
Recommended Posts