cedrik Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Salutari. Caut de mult timp un nut(pragus) pentru bass de 5 corzi, in lungime 4,2-4,3 cm deoarece cel actual s-a rupt. Problema este ca locuiesc in Romanica si m-a uimit cat de greu este sa gasesti pragus pt un bass Stagg cu 5 corzi. Am cautat in orasul natal si in Bucuresti am fost cam la toate magazinele dar unul ma ducea la celalalt(unde fusesem)... Am vorbit si cu un reprezentat de la firma Stagg, si a cam frecat curul ala. Apelez la comunitatea rgc.ro, disperat spre a afla unde pot gasi un pragus pt bass !
Iorgu Mihai Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Salut! Si eu am avut aceeasi problema cu o chitara Stagg (chitara electrica, nu bass) , mi-a pleznit pragusul.Am cautat pe la toate magazinele de la mine din oras pragus gata-facut dar nu am gasit.Pana la urma am cumparat un pragus care nu era prelucrat de la un magazin (slava Domnului ca l-am gasit).Bun, l-am pilit de mi-au sartit capacele si am l-am pus pe chitara chitara, acum merge struna.Daca nu gasesti, incearca sa-l faci singur sau du-te la un lutier.
bassplayer Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Poti comanda de la alta firma se pot potrivi, incearca prin posta de la Xbass Audio SRL, Florin Barbu iti poate aduce JAN 3 de la Warwick, este reglabil. E posibil sa aiba pe stoc.
cedrik Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 evident.dar nu e rupt la jumatata\e, e rupt la coarda a 5-a, si bucata nu o mai am, deoarece sa rupt intr-o sala de repetitie.
picnic Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 evident.dar nu e rupt la jumatata\e, e rupt la coarda a 5-a, si bucata nu o mai am, deoarece sa rupt intr-o sala de repetitie. O.K. Da-mi PM sa vedem ce pot sa fac.
Recommended Posts