13Todesengel Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Am pus un anunt gasit pe net pe care l-am considerat deosebit de interesant,despre vinzarea unui Gibson Les Paul Gothic,anunt complet,cu fotografii si cu datele de contact al celui care vindea chitara. Am considerat ca vinzarea unui model de chitara care nu mai este in fabricatie,care purta semnatura celebrului creator LesPaul(semnatura originala,nu cea "vopsita "de fabrica,vinzatorul intilnindu-se personal cu LesPaul) si care pe deasupra dupa seria de fabricatie era fabricata in ziua de Halloween este un fapt interesant pt.unii,mai ales ca pretul era sub cel al majoritatii Gibsonurilor puse la vinzare in romania. Avind in vedere ca nu mai este o problema sa cumperi ceva din US,ma gindeam ca acest anunt al putea tenta pe multi. Ei bine,vad ca topicul foarte repede a disparut. De ce oare ?
Cosu Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Cel mai probabil l-ai postat intr-o categorie nepotrivita.
pulbur Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 (edited) Am postat aici pentru ca nici eu nu mi-am gasit anunturile...acuma am editat postul.imi cer scuze! Se pare ca au intervenit ceva modificari utile pe forum de aceea nu mi-am gasit posturile! Numai bine! Edited January 19, 2010 by pulbur
13Todesengel Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 http://forums.rgc.ro/index.php?showforum=87 aici am facut acel topic,unde se vind chitari si instrumente cu coarde. Ma lamureste si pe mine cineva ce n-a fost in regula ?
Cosu Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Regulamentul de la mica publicitate e destul de clar in legatura cu ce se poate sau nu posta. Topicul tau era cel mult pentru sectiunea de cafenea. @pulbur - ma bucur ca s-a rezolvat
Recommended Posts