www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Amorphis Si Him In Romania - Sibiu

Recommended Posts

Guest Steven
Posted

O veste foarte buna.As vrea sa-i vad pe cei de la Amorphis, chiar daca ultimele lor albume nu mai prezinta interes pentru mine.Totusi astept o confirmare oficiala... :)

Guest John_OttO
Posted

Ieiiii vin Him la noi.Prima trupa de gay metal vin in Romania.Pokemoni si pokemoane saritzi mah in sus de fericire ca va vin idolii 'rar mama lor de poponari.

Guest John_OttO
Posted

Tehnic vorbind canta Love Metal (ahem).

Tehnic da cearny asa zic ei dar daca ma intrebi pe mine e gay metal toata ziua.Da asta e gusturile nu se discuta da chiar ca in gusturile unora m-as c*** rau de tot.

Guest seraphx
Posted (edited)

mama lor de HIM, cine`i baga in seama ? . nu eu , Amorphis oamenilor :>

Edited by seraphx
Posted

Tehnic da cearny asa zic ei dar daca ma intrebi pe mine e gay metal toata ziua.Da asta e gusturile nu se discuta da chiar ca in gusturile unora m-as c*** rau de tot.

stai linistit ca oricum nu te intreaba nimeni :) cat despre HIM, eu zic ca n-ar strica sa inveti sa respecti rockul in general. nu tot ce se cheama metal e facut sa iti placa tie. daca ai fi baiat destept te-ai abtine de la comentarii din astea care colcaie de frustrare :)

Guest John_OttO
Posted

stai linistit ca oricum nu te intreaba nimeni :) cat despre HIM, eu zic ca n-ar strica sa inveti sa respecti rockul in general. nu tot ce se cheama metal e facut sa iti placa tie. daca ai fi baiat destept te-ai abtine de la comentarii din astea care colcaie de frustrare :)

Frustrare? Te inseli my friend dar din gay metalul alora nu inteleg decat lalaiala tot respectul pentru Amorphis insa si sincer poate ca am exagerat un pic datorita vodcii ingurgitate la primele 2 posturi da' Him tot trupa de pokemoni mi se pare.Bafta!

Posted

Frustrare? Te inseli my friend dar din gay metalul alora nu inteleg decat lalaiala tot respectul pentru Amorphis insa si sincer poate ca am exagerat un pic datorita vodcii ingurgitate la primele 2 posturi da' Him tot trupa de pokemoni mi se pare.Bafta!

tu tot n-ai inteles.. nu toata lumea muzicala se desfasoara pentru tine. putin le pasa lor ce crezi despre ei, la fel si noua! :)