Guest MasterOfPuppets#1 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Salut! Imi poate face cineva o tabulatura pentru cantecul Mama Said al celor de la Metallica? Adica partea acea acustica ma intereseaza Si mi-as dori sa fie in acordurile noastre , astea romanesti! Multam' anticipat!
Riccardo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Salut! Imi poate face cineva o tabulatura pentru cantecul Mama Said al celor de la Metallica? Adica partea acea acustica ma intereseaza Si mi-as dori sa fie in acordurile noastre , astea romanesti! Multam' anticipat! http://www.ultimate-guitar.com/tabs/m/meta...coustic_crd.htm Foloseste google
Squier Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Salut! Imi poate face cineva o tabulatura pentru cantecul Mama Said al celor de la Metallica? Adica partea acea acustica ma intereseaza Si mi-as dori sa fie in acordurile noastre , astea romanesti! Multam' anticipat! care-s acordurile romanesti,doamne ia-ma?
Radu Burcea Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 @Master of puppetsUite aici fisierul PDF exportat din guitar tab 5 si tab-ul original. Enjoy! PS. Nu stiam ca sunt acorduri romanesti si altele, dar daca e asa prefer altele... PS2. Nu am creat eu tab-ul, l-am luat de-a gata. Probabil omul se refera sa ii zicem acordurile sub forma "do" "re" etc..nu C,D,e...Eu unul cam asta inteleg :-??
Recommended Posts