ValyGerrard Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dupã cum spune și titlul thread-ului, am o problemã atunci când activez distortion-ul. Sunetul se aude ciudat atunci când lovesc douã corzi subțiri în același timp (se aude acceptabil doar pe E, A și D). Am pus mâna pe un Line 6 spider IV, însã am aceeași problemã. Chitara face parte din acest pack. Corzile sunt foarte subțiri, dacã conteazã asta. Ce pot face? Mulțumesc!
comanel Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Need more info on your issue... ce inseamna ciudat? pune si tu un sample daca ai cum
mad_max924 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 e greu cand nu ai chitara in fata dar prima data ai putea sa cobori un pic dozele,iti trebuie doar o surubelnita in cruce
vektor Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Sunetul se aude ciudat atunci când lovesc douã corzi subțiri în același timp (se aude acceptabil doar pe E, A și D). Am pus mâna pe un Line 6 spider IV, însã am aceeași problemã. 1. Acordeaza chitara. 2. Invata sa canti. [Pot sa pariez ca "sunet ciudat" sunt defapt intermodulatii, pentru ca "apesi pe corzile subtiri" la intamplare]
karpi Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 (edited) Dupã cum spune și titlul thread-ului, am o problemã atunci când activez distortion-ul. Sunetul se aude ciudat atunci când lovesc douã corzi subțiri în același timp (se aude acceptabil doar pe E, A și D). Am pus mâna pe un Line 6 spider IV, însã am aceeași problemã. Chitara face parte din acest pack. Corzile sunt foarte subțiri, dacã conteazã asta. Ce pot face? Mulțumesc! Nu lovi doua corzi cu distorsul la maxim ,prima data invata sa canti la chitara . Timp vre-o 2-3 ani trebuie ca sa inveti despre ce si cum. Dupa ce ai invatat "de toate" te poti apuca sa incerci sa canti cu distors .Urmaresti cum face Malmsteen . Asta daca vrei sa canti , daca vrei sa faci doar rythm nu mai conteaza , "one finger drop D " si ai rezolvat totul ,nu ai nevoie de corzile subtiri. Edited December 24, 2009 by karpi
ValyGerrard Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 e greu cand nu ai chitara in fata dar prima data ai putea sa cobori un pic dozele,iti trebuie doar o surubelnita in cruce Aproximativ cât de jos trebuie lãsate (eventual încearcã sã-mi spui câți milimetri ar trebui lãsați în afarã).
Guest AlinMetallica Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Dupã cum spune și titlul thread-ului, am o problemã atunci când activez distortion-ul. Sunetul se aude ciudat atunci când lovesc douã corzi subțiri în același timp (se aude acceptabil doar pe E, A și D). Am pus mâna pe un Line 6 spider IV, însã am aceeași problemã. Chitara face parte din acest pack. Corzile sunt foarte subțiri, dacã conteazã asta. Ce pot face? Mulțumesc! Ai ascultat Roots Bloody Roots? Ca se aude si acolo la un moment dat un "sunet ciudat" si spune-mi daca e la fel ca atunci nu are nici o problema chitara. Se aude mai "ciudat" legatoul pe corzile subtiri cand este pe overdirve, dar asta e ceva normal.
ValyGerrard Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Sunetul seamanã mai degrabã cu acesta: http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=29998
Recommended Posts