www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ValyGerrard

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

ValyGerrard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Dozele vor suna execrabil pe orice combo. Te asigur de asta. Chitara este un Tenson.
  2. Vreau doar ca sunetul sa fie mai agresiv decat este in momentul de fata. Fac si eu fizica la scoala.
  3. Eu ma gandeam la un resized hambucker ce-l pot gasi usor in tara (vreun model de Seymour Duncan).
  4. Salut! Dat fiind faptul ca dozele pe care le detin acum suna pe distors sub orice cricita, trebuie neaparat sa le schimb, dar nu am suficienti bani pentru toate trei. Deocamdata sunt in posesia a 350 ron si ma gandeam ca prima doza pe care o cumpar sa fie asta: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1094 De mentionat este ca in general cant metal (deci as dori ca sunetul sa fie pe cat posibil mai agresiv decat il am acum). Alte variante aveti? LE: Amp-ul este un Line6 Spider 4 (15W).
  5. Salut, ma tenteaza sa achitionez o noua chitara electrica, insa bugetul este limitat (700-800 RON). As prefera sa aiba un sunet decent cu efect de overdrive; genul de muzica pe care as vrea sa-l cant este metal / hardrock. Pareri?
  6. Sunetul seamanã mai degrabã cu acesta: http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=29998
  7. Aproximativ cât de jos trebuie lãsate (eventual încearcã sã-mi spui câți milimetri ar trebui lãsați în afarã).
  8. Dupã cum spune și titlul thread-ului, am o problemã atunci când activez distortion-ul. Sunetul se aude ciudat atunci când lovesc douã corzi subțiri în același timp (se aude acceptabil doar pe E, A și D). Am pus mâna pe un Line 6 spider IV, însã am aceeași problemã. Chitara face parte din acest pack. Corzile sunt foarte subțiri, dacã conteazã asta. Ce pot face? Mulțumesc!
  9. @Petrucci e tare, un Quad la 3.8Ghz cred cã-mi este mai mult decât suficient. Totuși, am de gând sã împrumut de la un prieten un Creative Audigy SE. Am șanse sã simt vreo diferențã? Sincer nu aș risipi banii pe o placã de sunet, mai avantajat aș fi sã cumpãr un amplificator (însã deocamdata stau cam prost cu banii, cred cã fiecare știe cum e).
  10. Dacã fac rost de o placa de sunet cu AISO incorporat (Audigy II de pildã), îmi va fi de folos?
  11. @FiveseveN, am încercat sã mã documentez despre ASIO înainte de utilizare (evident, este un program nou pentru mine) și nu prea am înțeles mare lucru. Totuși, din cele citite rezultã cã acest soft realizeazã o conecțiune cu lag scãzut și o claritate a sunetului mãrita între un input (în cazul meu, chitara) și un softare. Am atașat un SS: Al doilea punct pe care mi l-ai recomandat sã-l studiez nu-l înțeleg. Ai putea fi puțin mai explicit? Posibil sã se fi discutat de mai multe ori problemele de genul acesta, însã nimic din ceea ce-am gãsit pe forum nu m-a ajutat.
  12. @ebh, cum ai setat AISO-ul? Mie toate sloturile jack ocupate îmi sunt marcate cu X.
  13. Salut, am se pare cã am o mare problemã. Am primit o chitara electricã, însã fãrã amplificator. Am fãcut rost de un adaptor jack, dar niciun soft de efecte nu mã ajutã. Am ajuns într-un final la Guitar Rig care se pare cã are aceeași problemã: delay și zgomot pe fundal. Am citit pe diverse forumuri cum cã un driver ASIO(4all) m-ar ajuta, însã nu m-am descurcat cu el. Configurația PC-ului este foarte bunã, întrucât a fost conceput pentru gaming de nivel înalt, deci nu cred cã asta ar fi o problemã. Menționez cã placa de sunet este onboard (Realtek), așadar s-ar putea ca asta sã fie problema. Vã rog, dați-mi o mânã de ajutor! Mulțumesc anticipat!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.