Guest Smoke^ Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 As dori sa imi spuneti si mie ce firma este aceasta chitara si desigur si modelul daca stiti si inca ceva.. sunt niste sarme care ies .. asa trebuie sa stea ?:-/ Multumesc.
AddRien Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 As dori sa imi spuneti si mie ce firma este aceasta chitara si desigur si modelul daca stiti si inca ceva.. sunt niste sarme care ies .. asa trebuie sa stea ?:-/ Multumesc. Scrie modelul chitarei daca te uiti prin rozeta (gaura rotunda mare), are eticheta acolo si-ti da mai multe date. "Sarmele" sunt corzile chitarei. Poti sa le mai frizezi putin daca te incomodeaza, numai sa nu le tai de tot (doar pletele, nu tai "de la radacina"). Inafara de "grijile" astea, cauta pe net cum sa acordezi chitara si apuca-te de crosetat.
Guest Smoke^ Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 (edited) Acolo m-am uitat prima data, insa nu scrie nimic, este doar un logo. Am facut o poza, in case you recognise it. Photo: Edited December 20, 2009 by Smoke^
Guest dan_tyr Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Daca ai furat-o nu e indicat sa pui poza aici
Guest Smoke^ Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Daca ai furat-o nu e indicat sa pui poza aici nu e furata:)) o am de la unchi-miu .. si eram curios sa aflu
beginner2009 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 vezi daca mai are vreo eticheta in interior, sau orice alt inscris, de asemenea mai pune puze de pe zona mecanismeslor si de pe calcai, poate imi dau seama ce este
ezyrider Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Este un Reghin din anii 80-90. Logo-ul lipit in cutia de rezonanta este de la o marca de corzi, poate Belson.
beginner2009 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 slabe sanse sa fie facuta la reghin, din cate vad are bara de reglare in gat (in anii respectivi nu se facea asa) cu acces din partea superioara, si inca un lucru, modelul de cordar nu era acela in anii respectivi, ori este facuta in bulgaria ori in china. si mai are inca destule lucruri care nu se faceau la chtare in anii respectivi
Guest alex36 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Este un Reghin din anii 80-90. Logo-ul lipit in cutia de rezonanta este de la o marca de corzi, poate Belson. ezyrider are dreptate . Nu sunt sigur de marca corzilor dar am vazut sigla pe niste corzi . In rest totul de la forma chitarii , a gatului , grifful , tipul cheitelor indica o Reghin intreaba-l si pe unchiul tau de istoria acestei chitari .
Doctor X Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 (edited) Logo-ul lipit in cutia de rezonanta este de la o marca de corzi, poate Belson. Așa îmi aduc și eu aminte. Edited December 22, 2009 by Doctor X
Guest Dumicel Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Si eu sunt curios de ce fel de chitara am Are eticheta galbena si scrie cu rosu:MUSIKINSTRUMENTENFABRIK Reghin-ROMANIA Si pe o stampila scrie:12 MAR 1978 Any ideas
Victor Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ca sa citez din clasici in viata : "Ai dreaq nemti romanii astia !"
Guest hcv Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Si eu sunt curios de ce fel de chitara am Are eticheta galbena si scrie cu rosu:MUSIKINSTRUMENTENFABRIK Reghin-ROMANIA Si pe o stampila scrie:12 MAR 1978 Any ideas a ta e Reghin 100 % , doar asta e oras nemtesc
Guest euthanasius Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 (edited) Si eu sunt curios de ce fel de chitara am Are eticheta galbena si scrie cu rosu:MUSIKINSTRUMENTENFABRIK Reghin-ROMANIA Si pe o stampila scrie:12 MAR 1978 Any ideas din cite tin minte si "baba mea" avea aceeasi inscriptie. E un Amarillo. Edited January 4, 2010 by euthanasius
Alexandru Pitac Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 scuze ca postez pe acest topic,ma batea gandul sa cumpar minunea asta,dar nu stiu ce este guitar
Doctor X Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 scuze ca postez pe acest topic,ma batea gandul sa cumpar minunea asta,dar nu stiu ce este guitar E o chitara facuta din bucati. Nu iti recomand sa o cumperi decat daca te pasioneaza constructia de chitare electrice.
Recommended Posts