Victor Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Salutare ! Am si eu o intrebare la tovarasii forumisti cu rabdare, bunavointa si cunostinte in ale electronicii. Eu unul sunt inapt declarat in domeniul asta asa ca apelez la voi. Am un Marshall VS30R si separat o boza cu 2 difuzoare de instrument MONACOR SP-305I legate in serie Difuzoarele au urmatoarele specificatii: http://www.partysound.ro/difuzor-monacor-sp305i-p-1427.html Marshalul are un difuzor Marshall Gold de 30 W, impedanta 4 Daca bag jackul de la boxa in placa de sunet se aude impecabil. Daca il bag in Line-outul de la Marshall sau chiar in intrarea de casti nu se mai aude nimic. Am vreo sansa sa folosesc boxa cu difuzoarele Monacor prin preul de la Marshall ? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted December 12, 2009 Author Share Posted December 12, 2009 ok, m-am lamurit cu o treaba. "Line out" nu e tot aia cu "Speaker Out". Adica da doar semnal, dar care are nevoie de amplificare pentru a se auzi. De ce nu se aude insa prin iesirea de casti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Din exact acelasi motiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted December 13, 2009 Author Share Posted December 13, 2009 Din exact acelasi motiv. ok man, thx. Deci daca nu are speaker out nu se poate Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Da' are deja speaker out. Ai si un speaker conectat la el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sthell Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Scuze ca poluez threadul, dar intrebarea e inrudita. Se poate face bypass la difuzorul incorporat dintr-un combo astfel incat sa fiu oricand capabil sa atasez un set de difuzoare externe? Sunt curios daca un electronist e capabil de asa ceva. Important ar fi ca daca doresc sa revin la diful incorporat sa ii pot scoace bypassul. Cred ca e putin mai complicat de atat. Adica ma gandesc ca mai e nevoie de un amplificator sau un transformator dupa etajul de bypass, sau poate difuzoarele exterioare sa fie active? Amplificatorul e un Peavey vk112. Nu are lineout si nici speaker out. Revenind, intreb din curiozitate, momentan nu am fonduri pentru un asa proiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Acest vast proiect de care vorbesti este un jack cu comutare si costa cam 2 lei. Trebuie doar ca difuzoarele externe sa suporte macar aceeasi putere ca cele din combo si sa fie de aceeasi impedanta (eventual mai mare, dar nu mai mica). Depinde la ce te gandesti cand spui "difuzoare externe". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts