Hix Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Paginile in care apare semnatura lui apocalipsa nu se incarca complet la mine.... Oricat as astepta, pe orice browser.. E cel putin enervant.
Radu Burcea Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 cred ca la toti apare asa.stiu ca deschisese si un topic apocalipsa,dar neputand sa vad in josul paginii nu stiu ce raspunsuri i s-au dat
Riccardo Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Add reply si uitate la last 10 posts (daca e ceva urgent)
Guest om__bun Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Problema este la semnatura lui. Sunt niste taguri html care se inchid aiurea (este vorba de span-uri). Ar trebui sa-si stearga semnatura si apoi sa o adauge din nou fara copy-paste, sau folosind un programel care scoate tagurile html pentru a evita copierea acestora din nou.
Sto Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Cred ca si eu am avut problema asta, si am rezolvat-o simplu: Am selectat cu mouse-ul acolo unde scria http:// la link-ul tinta, si am sters doar aia, dupa care a functionat fara probleme.
apocalipsa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Problema este la semnatura lui. Sunt niste taguri html care se inchid aiurea (este vorba de span-uri). Ar trebui sa-si stearga semnatura si apoi sa o adauge din nou fara copy-paste, sau folosind un programel care scoate tagurile html pentru a evita copierea acestora din nou. nu am cum sa intru la semnatura pt ca nu am cum. am dez si java dupa cum spunea alt baiat pe aici. yet fara nici un rezultat. trebuie dezactivata semnatura. totusi asta nu corecteaza problema ci doar o suspenda. vreau semnatura mea inapoi.
DraculVaDomni Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Asa se intampla la mine si e nasol mai ales daca chiar vrei sa citesti treadul...
Guest domnul Rig Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 (edited) postez ca sa vad daca mai e vreun raspuns sigs off, gata Edited December 10, 2009 by domnul Rig
Radu Burcea Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 a ramas fara semnatura,dar macar acum putem si noi citi integral paginile in care a postat! condoleande pentru semnatura,apocalipsa!
Guest Gratisyahu Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 e o semnatura, pentru numele lui Dumnezeu. Auzi! Condoleante...Imi vreau semnatura inapoi...ba, penibil.
Sto Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Unii oameni mai glumesc si ei din cand in cand, nu e absolut necesar sa iei totul in serios si cat de literal posibil, pentru ca suntem pe forum, nu la liturghie! Auzi ca "penibil". Nota: Doamne fereste sa aiba careva vreo caracteristica in posturi care sa le faca mai usor de identificat! Cand citesc un thread lung, vreau sa ma chinui sa citesc ce scrie acolo mic la fiecare, in loc sa vad direct semnatura mare.
Guest Gratisyahu Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 am eu alta viziune asupra ideii de sarcasm...probabil.
Guest domnul Rig Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 am eu alta viziune asupra ideii de sarcasm...probabil. eu am avut o viziune azi noapte, mi s-a facut frica si am scapat un pic de pipi
Doctor X Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 am scapat un pic de pipi Las cã trece odatã cu acneea.
apocalipsa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 daca acneea e pe picioare nu trece decat daca urina curge gravitational. (vezi efectul boshiman )))
Recommended Posts