nothing Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Pedala este aproape noua. Am cantat foarte putin pe ea si arata ca noua. Suna foarte bine. Si Satriani il foloseste Am si carticelele, cutia si chiar si plasticul in care a venit nothing :hi:
nothing Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 Am lasat-o la 80$ discutabil. Come on people Suna super-bine. Daca va intereseaza dati PM. nothing
hihi Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Am lasat-o la 80$ discutabil. Come on people Suna super-bine. <{POST_SNAPBACK}> dar in primul topic nu ai scris cat costa lolz, am si eu o intrebare, e single effect sau ce ? au vro poza cu ea ?
felix Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 http://www.sweetwater.com/store/detail/DS1/ Use google people... adika, asta e valabil si pentru vanzatori si cumparatori. Si feriti-va de offtopic.
gibsonman Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 plz nu mi-o lua in nume de rau,insa la rolandmusic romania au pedala ta la 39 de euro daca nu ma insel,poate daia lumea nu se inghesuie so ia,ca altfel pedala e super smekera o gramada de gagii buni o folosesc. mult succes cu pedala.
Recommended Posts