Guest Monyo Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Little wing live jam, cum scrie si titlul. Asa am primit inregistrarea. Am cantat fara nici o secunda de repetitie, fara soundcheck, fara incalzire... Spun astea sa va pregatesc ... Am folosit numai GT-8 (se aude) si direct din mixer pe 2 canale a fost inregistrat sunetul, respectiv asa cum veti auzi operatorul a suprapus cu sunetul inregistrat de camerele de filmat ca sa se auda si publicul din cand in cand ... A fost un moment unic pentru mine si multumesc pentru cei cu care am cantat pentru asta. P.S. Video pe youtube sapt asta. Little_wing_live___Monyo.mp3
Burb Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 foarte misto , felicitari , cand dai un asemenea feeling piesei , tonul nici nu mai conteaza
comanel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Mult prea tare... cand intra chitara parca explodeaza piesa... foarte misto ! ma inclin, si imi pare rau ca sunt atat de departe de Timisoara
bolly Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 hey! f misto..ma bucur ca ai postat..nu te mai auzisem de mult.
karpi Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Little wing live jam, cum scrie si titlul. Asa am primit inregistrarea.Am cantat fara nici o secunda de repetitie, fara soundcheck, fara incalzire... Spun astea sa va pregatesc ... Am folosit numai GT-8 (se aude) si direct din mixer pe 2 canale a fost inregistrat sunetul, respectiv asa cum veti auzi operatorul a suprapus cu sunetul inregistrat de camerele de filmat ca sa se auda si publicul din cand in cand ... A fost un moment unic pentru mine si multumesc pentru cei cu care am cantat pentru asta. P.S. Video pe youtube sapt asta. Asa te vreau Monyo foarte frumos , felicitari .
DraculVaDomni Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Pfoai...incredibil, deci ma nenorocit melodia asta sa n-am eu :| Nota 10 si 5 stele de la mine.
Musaro Adriano Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Belea melodia!! Mana potrivita, bravo bro!!!
Guest Monyo Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Multumesc foarte mult, nu m-am asteptat la reactii atat de bune. ... aveam niste emotii pe scena de nici nu stiam dc mai am degete sau nu ... sa nu mai zic ca am cantat a doua oara in viata mea aceasta piesa si prima oara am cantat Hendrix (si blues pe scena) anul trecut in decembrie... am zis ca nu-i pt mine Oricum veti vedea pe inregistrarea video cum s-a intamplat, sper sa facem maine rip-ul... Multumesc incaodata.
Guest hututui Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ai cantat foarte bine, mi-a placut foarte mult ce a(t)i facut acolo... felicitari si respect, am ramas cu gura cascata... astept un link sa vad si inregistrarea video... bafta si tine-o tot asa!
Guest Monyo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ZÃ Muuvi http://www.youtube.com/watch?v=HoJw75VUxqM
vlad_cozma Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Cred ca merita si trompeta apreciata pentru prestatie. Mai asteptam si alte patanii dinastea.
Recommended Posts