gibsonman Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 ibanez rg 450 albastru cu placa neagra,2 doze duble,una single,floyd rose double lockin' griff wizard,bla bla bla.ce mai e o kitare foarte buna,e in stare buna si e super super ieftin,mai e si negociabil,so pretul e 300 de euro negociabil nr de tel 0722433142 sau mail kktemple@home.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 O poza ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 ce marca sunt dozele? o poza ar fi foarte buna . are pe undeva vopseaua sarita? lovituri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted March 16, 2005 Author Share Posted March 16, 2005 chitara este cantata,asta insemnand ca exista binele cunoscute dungi de la pana si poate tociri ale vopselei etc.insa chitara nu are nici o hiva,nu are crapaturi,vopsea sarita sau chestii dastea.uite si specificatiile: BODY BASSWOOD NECK WIZARD II ALL ACCESS 1Pc MAPLE SCALE FRETBOARD MAPLE INLAY BLACK DOT BRIDGE LO TRS II HARDWARE BLACK PICKUP CONFIG H-S-H PICKUP'S IBANEZ INF1 (N) IBANEZ INFS1 (M) IBANEZ INF2 ( CONTROL 1VOL 1TONE 5WAY FINISHES BK (BLACK) PN (PURPLE NEON) EG (EMERALD GREEN) faza e ca nu am poze ca nu e chitara mea,insa vb cu mine, eu am netu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted March 16, 2005 Author Share Posted March 16, 2005 uite ca am gasit si poza,este exact chitara aceea si cel ce o tine e nenea care o are,chitaristul de la 41.stiu ca nu prea se vede dar aia e chitara.gagiu canta bine si se pricepe,deci nu i-a cauzat vreun fel de rani sentimentale.ciau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts