Daiabitiz Uyup Zwurp Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 am dat azi la meloman de o pedala de chorus,cum spune si titlul,no name.ma gandeam ca aveti si unii din voi asa ceva si voiam sa va intreb pe voi daca ati intalnit cumva pedala.pedala suna ok,nu pare sa aiba defecte. are culoarea bej,carcasa metalica cu suprafata mai rough,aspect ceva de genul Artec,doar ca mai groasa.controalele Rate ,Time si Depth. o da,si era Made in China.tipu de la magazin e un habarnist si habar nu avea ce-s alea pedale ...deci apelez la voi. astept niste poze ,ceva. numa bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Daca e ieftina-ieftina, cumpar-o! (Vezi daca nu are serie, ceva, si cauti pe net.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted November 14, 2009 Author Share Posted November 14, 2009 Daca e ieftina-ieftina, cumpar-o! (Vezi daca nu are serie, ceva, si cauti pe net.) multumesc.pai...costa 98 ron.io zic ca e ieftina,avand in vedere ca un rocktron de ex e vreo 350...:-? o sa-i verific si seria. multumesc din nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Nu-i suficient de ieftin, un Danelectro FAB Chorus e vreo 15 euro (65 de lei) pe Thomann! Ma refeream sa o cumperi daca ii chiar chiripir! multumesc din nou Doamne-Dumnezeule, pentru ce? Nu te-am ajutat cu nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Daca ai si pune o poza ceva sa vedem despre ce chorus e vorba am putea sa iti spunem daca merita sa il iei si cam cu cat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 eu merg pe premiza ca daca e ieftin(ma pot inshela insa) nu merita ca oricum mai tarziu o sa-l schimbi pt ca o sa vrei ceva mai performant.Poate o sa te satisfaca pe moment dar pana la urma o sa vrei mai mult(ca doar esti om si tu). spor Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 nu lua daca nu stii cum suna si daca nu ai termen de comparatie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted January 7, 2010 Author Share Posted January 7, 2010 no am gasit pedala e vorba despre Belcat Chorus CHR304 http://www.trademe.co.nz/nz/auction-135349384.htm http://reviews.harmony-central.com/reviews...304+Chorus/10/1 pareri deci?eu mi-as lua-o... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing_ro Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 la 98 de ron si eu as lua-o, go for it, parerea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 (edited) la 98 de ron si eu as lua-o, go for it, parerea mea thanks o s-o iau cat de curand si o sa si postez ori ceva video-uri ori ceva sample-uri,poate ar mai avea nevoie cineva Edited January 8, 2010 by PEAVEY4EVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts