Musaro Adriano Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Fratilor am tras video, ce poate un amator, o melodie a lui Steve Vai care imi a placut mult!! Ca de obicei la inceput mi sa parut usor, dupa aceea pe parcurs imi am dat seama ca este peste posibilitatile mele si am tras totusi ce am putut ca era pacat de studiu. Oricum am intrat in depresie...clar. Nu aruncati cu piatre si..ce sa mai...distractie placuta la visionare numai bine!
Mimesis Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 (edited) Felicitari tio iesit ok nu cred cai cazu de aruncat cu pietre oricum pana ajung sa cant macar ca tine mai am asa ca Edited November 9, 2009 by Mimesis
bolly Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Fratilor am tras video, ce poate un amator, o melodie a lui Steve Vai care imi a placut mult!! asa amatori sa tot fie bro! f bine cantat..cu mici ezitari ce-i drept dar per ansamblu f bine!
Guest geneza Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Eu nu am ascultat originalul, habar nu am, dar e cantat foarte mișto :)
finics Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 (edited) Faina treaba! Se vede ca nu ai degeaba chitara aia! Edited November 9, 2009 by finics
karpi Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 (edited) Fratilor am tras video, ce poate un amator, o melodie a lui Steve Vai care imi a placut mult!!Ca de obicei la inceput mi sa parut usor, dupa aceea pe parcurs imi am dat seama ca este peste posibilitatile mele si am tras totusi ce am putut ca era pacat de studiu. Oricum am intrat in depresie...clar. Nu aruncati cu piatre si..ce sa mai...distractie placuta la visionare numai bine! Foarte bine , executie aproape perfecta.Daca te-ai duce in turneu vre-o doua luni s-ar cristaliza si fluiditatea.Munca enorma sa inveti improvizatiile altora !bazate pe lick-uri si obisnuita in mersuri personale ale unui artist.Indiferent daca este Vai sau un incepator! La fel de greu este sa imiti unii artisti "simplisti" sau bluesisti din anii '60 . Felicitari. Edited November 10, 2009 by karpi
Guest KissKriss Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Amator zici ? Heh... Bravo ! Felicitarile de rigoare !
Musaro Adriano Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Merci baieti pentru comentar, este mereu binevenit un sfat. Karpi sa stii ca ai dreptate cu imitat bluesman simplisti etc... de pilda mam intelnit cu problema respectiva cand am incercat sa studiez little wing a lui hendrix, studiez la ia de o viata sa i do un pic de espresie Hendrixiana si cred ca mai trebuie sa studiez la ia inca un an (sa nu zic o viata ) lejer sa pot sa scot ceva aceptabil (vorbim de timing..). Atunci am inteles de ce multi care il canta, sau il canta 'de nau nicio traba'(adica nau nicio legatura cu hendrix), sau in cel mai fericit caz il personalizaza o oleoaca. Cred ca personalizare si rotunjire este o solutia de compromis aceptabila decat o imitatie proasta de tot a originalului. In rest cred ca oricine poate sa faca ce cover vrea cu dorinta necesara, numai sa nu se uite ca langa cover , sau paralel mai bine zis trebuie aprofundat studiu despre ce cantam, daca nu, nu are rost. Numai bine si merci tuturor prieteni xtru coment. Adry
canstantzin Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Eu ti am zis ca e bine cantata. Vezi ca ti au zis si baietii pe forum Nu e o piesa usoara ... daca o mai repeti o canti ca vai
chris_27 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Bravo Musaro Adriano!!!!!! nu mai sunt asa mare fan Vai dar ce e cantat fain e fain. Te-ai apropiat foarte bine de stil si ai executat bine.Nu e usor sa canti asa o piesa nota cu nota.Felicitari.
karpi Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Merci baieti pentru comentar, este mereu binevenit un sfat.Karpi sa stii ca ai dreptate cu imitat bluesman simplisti etc... de pilda mam intelnit cu problema respectiva cand am incercat sa studiez little wing a lui hendrix, studiez la ia de o viata sa i do un pic de espresie Hendrixiana si cred ca mai trebuie sa studiez la ia inca un an (sa nu zic o viata ) lejer sa pot sa scot ceva aceptabil (vorbim de timing..). Atunci am inteles de ce multi care il canta, sau il canta 'de nau nicio traba'(adica nau nicio legatura cu hendrix), sau in cel mai fericit caz il personalizaza o oleoaca. Cred ca personalizare si rotunjire este o solutia de compromis aceptabila decat o imitatie proasta de tot a originalului. In rest cred ca oricine poate sa faca ce cover vrea cu dorinta necesara, numai sa nu se uite ca langa cover , sau paralel mai bine zis trebuie aprofundat studiu despre ce cantam, daca nu, nu are rost. Numai bine si merci tuturor prieteni xtru coment. Adry Haha .si eu tot cant Litle Wing nu iese nici un iz de hendrix .si air m apuc si iar incerc .Exact ma scot cu ocolirea si prsonalizrea partilor care nu suna ca la el. In ;egatura c u timing ma refeream la adevarat simplisti blues "arhaic" , rock de la inceputuri, ttotul ptr mine este "impiedecat" dar numai cantat asa ar iesi ceva ce seamana cu stilul de atunci.Si tot exersez de ani si ani ( ca ma roade sa cant mai aproape).
Guest PhenomenOn Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 felicitari, foarte bine interpretat
Recommended Posts