Guest dan_tyr Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Salut , in seara asta am balul bobocilor si am de pregatit o caracterizare a mea , scurta . Eu m-am gandit ca ar fi mai original sa zic ca nu vreau sa ii plictisesc cu lucruri despre mine ci sa le zic altceva , aici nu stiu ce ar trebui sa zic . Un banc , o gluma , cateva versuri? Va rog daca puteti sa ma ajutati,cam o ora am la dispozitie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dan_tyr Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Please Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Zi cine esti...si apoi zi de ex. Who the hell cares about boring stuff about me, si baga o gluma buna, sugerez sa te uiti la threadul Bancuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dan_tyr Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Asa ceva ar fi acceptabil? salut,daca tot sunt primul va urez o seara placuta si sper sa nu va plictisim prea tare la acest ritual de initiere al bobocilor eu sunt dan,alecutzu,alex sau cum vreti voi . N-am 18 ani,nu iubesc,bani nici atat . Am facut parte din fosta clasa a8a A , aia care se intalneau cu directorul mai des decat cu parintii. Imi plac tricourile cu monstri si sarchi . Ascult in general manelele si grindcore. Idolii mei sunt Costel Bogatu din Flamanzi si Adrian copilu de bauxita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reckless Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 o solutie ar fi sa nu mergi la bal... sau ai putea sa fi tu insati, sa te prezinti normal si sa nuti pese de parerea altora? works just fine for me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 fi tu insuti! e bine sa fii spontan... e bine si ce ai zis tu..dar trebuie sa fii tu cand spui lucrurile alea,nu sa se vada ca nu ai nici o treaba cu ce zici! bafta!si sper sa nu fie prea tarziu sfatul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dan_tyr Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Merci mult de raspunsuri . Am fost natural si am luat locu 4 . Bunisor zic eu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coddy Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Bravo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 la mai mare bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
caius Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 si eu am paritcipat si am luat 6 ca nu am stiut sa fac o declaratie de dragoste cu niste cuvinte date:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 o solutie ar fi sa nu mergi la bal... sau ai putea sa fi tu insati, sa te prezinti normal si sa nuti pese de parerea altora? works just fine for me tocmai a recunoscut ca asculta manele si grindcore crezi ca ii pasa de parerea cuiva daca a zis aia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM. Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 (edited) Salut , in seara asta am balul bobocilor si am de pregatit o caracterizare a mea , scurta . Eu m-am gandit ca ar fi mai original sa zic ca nu vreau sa ii plictisesc cu lucruri despre mine ci sa le zic altceva , aici nu stiu ce ar trebui sa zic . Un banc , o gluma , cateva versuri? Va rog daca puteti sa ma ajutati,cam o ora am la dispozitie Zi-le celor din audiențã sã se spele pe dinți cã le pute gura. LE:Abia acum am citit ca s-a terminat deja balul ala... Idolii mei sunt Costel Bogatu din Flamanzi si Adrian copilu de bauxita. Sã-ți mai zic eu unul: Gicuțã din Apãrãtori. Edited November 8, 2009 by rageOrSilence Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reckless Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 tocmai a recunoscut ca asculta manele si grindcorecrezi ca ii pasa de parerea cuiva daca a zis aia? mai omule eu incercam sa-l ajut pe dan_tyr...pentru ca mno...totusi asta era si ideea topicului nu erai sanatos daca nu imi comentai la post sau carei faza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dan_tyr Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 si eu am paritcipat si am luat 6 ca nu am stiut sa fac o declaratie de dragoste cu niste cuvinte date:)) Nu ascult nici manele nici grindcore prietene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reckless Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Nu ascult nici manele nici grindcore prietene. now theres your answer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dan_tyr Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Eu vroiam sa fac o gluma mai cu substrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts